Avslappnande stolmassage på nätet. Detta är ett speciellt och vackert bidrag till varje event, oavsett om det är ett företagsparty, kontorsparty, marknad eller produktpresentation.​

Vad är bättre än att överraska dina besökare, gäster eller kollegor med en välförtjänt stund med avslappning. Med vårt nationella nätverk med professionella massörer kan vi erbjuda en utmärkt massage vart som helst. Genom att använda olika tekniker, vet våra massörer exakt vad du behöver.​ Massörerna är tillgängliga för varje tillfälle och kommer med en ergonomisk massagestol. Massörerna kommer också att underlätta dina behov och massörerna kan vara klädda som passar temat. Våra massörer kan också användas vid kampanjer.

Du kommer att sitta i en ergonomisk stol under massagen, där du kan njuta av en skön upplevelse med eller utan kläder. Längden på massagen diskuteras och bestäms i förväg.Stolmassagen är tillgänglig för din konferens, party eller affärsevent. Stolmassagen kommer komplett med en massagestol och en professionell massör. Stolmassagen kan hyras i alla stora städer (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerp och Bryssel) och över hela Nederländerna och Belgien. Mer information om att boka en stolmassage? Vänligen kontakta oss.