Stolmassage

En underbar avslappnande stolmassage vid varje event

4,7 av 5 stjärnor
4095 kr - 6550 kr
stoelmassage-op-locatie-evenement-huren.jpg
iKqc RZcBo
Wuh vfyLEI
massage voor bruiloft beursstand bedrijfsfeest
mogelijkheden
massage entertainment bedrijfsfeest events
massage op locatie opening zakelijke gelegenheid
stoelmassage op locatie evenement huren
stoelmassage-op-locatie-evenement-huren.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Stolmassage här:
Från:  
Till:  

Avslappnande stolmassage på nätet. Detta är ett speciellt och vackert bidrag till varje event, oavsett om det är ett företagsparty, kontorsparty, marknad eller produktpresentation.​

Vad är bättre än att överraska dina besökare, gäster eller kollegor med en välförtjänt stund med avslappning. Med vårt nationella nätverk med professionella massörer kan vi erbjuda en utmärkt massage vart som helst. Genom att använda olika tekniker, vet våra massörer exakt vad du behöver.​ Massörerna är tillgängliga för varje tillfälle och kommer med en ergonomisk massagestol. Massörerna kommer också att underlätta dina behov och massörerna kan vara klädda som passar temat. Våra massörer kan också användas vid kampanjer.

Du kommer att sitta i en ergonomisk stol under massagen, där du kan njuta av en skön upplevelse med eller utan kläder. Längden på massagen diskuteras och bestäms i förväg.Stolmassagen är tillgänglig för din konferens, party eller affärsevent. Stolmassagen kommer komplett med en massagestol och en professionell massör. Stolmassagen kan hyras i alla stora städer (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerp och Bryssel) och över hela Nederländerna och Belgien. Mer information om att boka en stolmassage? Vänligen kontakta oss.

3 reccensioner
4,7 av 5 stjärnor
Edith Scheur
5 av 5 stjärnor
Jag kom just från stolmassagen, det var otroligt. Människorna i mitt team blev väldigt överraskade men gillade det allihop. Servicen var fantastisk och välorganiserad och det var jättebra att den kunde levereras på så kort varsel.
Tracy de Wit
4 av 5 stjärnor
Vi hade en väldigt skön upplevelse med stolmassagen på kontoret. 20 minuters avslappning är absolut stressminskande och energistärkande! De tar hänsyn till individuella behov och var väldigt välkomnande och professionella.
Carola Frederique
5 av 5 stjärnor
”FANTASTISKT!!!!” Vi är väldigt nöjda med denna hyrning. Alla gick runt med ett stort leende. Vi kommer definitivt att hyra denna stolmassage igen.
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.