Robotshow

Denna unika robotshow kombinerar dans, robotrörelser och imponerande robotdräkter.

5 av 5 stjärnor
35000 kr - 56000 kr
Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest.jpg
fELXnhlQ
ALkaXYJA
cWgrCDGBo
Unieke Robotshow Huren Evenement.jpg
Unieke Robotshow Boeken Bedrijfsfeest.jpg
Unieke Robotshow Boeken Diner.jpg
Unieke Robotshow Boeken Evenement.jpg
Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest.jpg
Kontrollera tillgängligheten för Robotshow här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Passar till: Festival, Årsfest, Online-show
Kategori: Attraktioner

Denna unika robotshow gör ditt evenemang verkligen spektakulärt! Robotarna är verkliga ögonfallare och lockar mycket uppmärksamhet. Dina gäster kan fotograferas med robotarna och du kan också dansa med robotarna.

Roboterna finns i olika typer, nämligen:

Den vita eller röda LED-roboten med LCD-skärm: Denna robot har en LCD-skärm fäst vid bröstet. På den här skärmen kan till exempel en företagslogotyp visas eller en företagsfilm spelas. Det som är speciellt med denna robot är att den kan skjuta konfetti. Detta ger en extra festlig atmosfär. Denna robot kan bokas solo, men också som en duo tillsammans med den röda eller vita LED-roboten. Längden på denna handling är 1 x 30 minuter, 1 x 45 minuter eller 2 x 30 minuter inom 3 timmar. I samråd kan en kort öppningsakt också göras för att mäta, med specifik musik.

De röda eller vita LED-robotarna: Dessa två robotar är ofta bokade i kombination, vilket gör dem till ett riktigt blickfång. Den här handlingen kan fungera som en öppningsakt, en kort scenakt, en mottagande handling eller promenadakt. Längden på promenaden runt handlingarna är 1 x 30 minuter, 2 x 30 minuter eller 2 x 45 minuter inom 3 timmar. Längden på denna handling är emellertid alltid förhandlingsbar.

ABC-roboten: Denna robot är den största med en längd på cirka 2,5 meter. Långa avstånd är något svåra för denna robot, men den väcker mycket uppmärksamhet. Denna robot kan fungera som en öppningsakt, som underhållning vid fester och evenemang och för marknadsföringsaktiviteter. Handlingen är 1 x 45 minuter eller 2 x 30 minuter inom 3 timmar.

Cyber ​​LED-robotar på styltor: Dessa robotar sticker ut från mängden, så de är alltid synliga. Hela kostymen är upplyst med LED-belysning och robotarna bär laserhandskar. Duon är mycket lämplig för reklamaktiviteter, fester och festivaler. Handlingen är 1 x 30 minuter, 1 x 45 minuter eller 2 x 30 minuter inom 3 timmar.

LED Robot Team: Om du verkligen vill packa upp kan du välja LED Robot Team. Teamet kan bestå av 6, 7, 9 eller 10 Led Robots. Robotarna kan skapa en spektakulär handling tillsammans, varigenom de klassificeras enligt dina önskemål. Lagens längd är i samråd.

Terminator LED-robot: Detta är en av de allra första robotarna och har sedan dess uppgraderats till en LED-robot med LED-belysning, laser och konfettispelare. Handlingen är mycket lämplig som öppningsakt, scenhandling eller walk-around act. Handlingen är 1 x 30 minuter, 1 x 45 minuter, 2 x 30 minuter eller 2 x 45 minuter.

Vill du boka unik Robot Show för ditt evenemang, festival eller öppningsakt? Denna handling kan hyras via Evenses för ditt speciella tillfälle. Begär en offert utan skyldighet, eller kontakta en av våra evenemangspecialister. Vi är redo att svara på alla dina frågor alla vardagar.

4 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Henrik
5 av 5 stjärnor
Den här showen är riktigt cool! Det var verkligen ett tillägg till vårt stora fest!
Stefan
5 av 5 stjärnor
Robotarna drog verkligen alla ögon till sig från början till slut och vi kunde till och med ta bilder och dansa med dem! De slutade verkligen kvällen.
Nanne
5 av 5 stjärnor
Vilken spektakulär show dessa robotar har gett oss, wow!
Jennifer
5 av 5 stjärnor
Vi är supernöjda! Vi hade bokat Robotshow för vårt personalfest. Hon kände publiken väl. Det var en rolig show för unga och gamla!

Relaterade produkter

VR Experience

VR Experience

4 reccensioner

Möt de nyaste av de nyaste inom området virtuell verklighet.

6995 kr - 11190 kr
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.