Polaroid fotobok för ditt bröllop, födelsedagsfest, företagsfest eller mingel? Du kan hyra en polaroidfotograf på Evenses. Polaroid är tillbaka! Inte förvånande, eftersom ett polaroidfoto ger en gör ditt event minnesvärt.

Våra professionella polaroidfotografer går runt med en polaroidkamera på ditt evenemang och tar bilder av dina gäster. I allmänhet är detta en stor framgång, vem vill inte ha ett minne efter din fest?!

Det finns flera alternativ med att anställa en polaroidfotograf. Du kan välja mellan Polaroid Square, Polaroid Snap och Polaroid Mini.

- På Polaroid Square är polaroids stora i storlek. Digital sändning av fotona är möjlig. Dessutom är det också möjligt att placera en polaroidram på polaroiderna (en logotyp som kan placeras på fotoutskrifterna).

- På Polaroid Snap är polaroiderna små i storlek. Digital sändning av fotona är möjlig.

- Med Polaroid Mini är polaroiderna små i storlek. Det är möjligt att placera en polaroidram på polaroiderna (en logotyp som kan placeras på fotoutskrifterna).

Vill du boka Polaroid Photography för din fest, event, festival, firmafest eller bröllop? Fyll i offertformuläret eller kontakta oss utan skyldighet. Vi är redo att svara på alla dina frågor 5 dagar i veckan.