Limitless Saxofonist är saxofonist från Stockholm som tillsammans med väletablerade DJs spelar och underhåller på olika fester och evenemang. En DJ och en saxofonist är en en oslagbar kombination där housemusiken möter saxofonens toner.

Limitless Saxofonist gör allt ifrån mindre tillställningar som bröllop och privata fester till större företagsevent och klubbspelningar. Han spelar regelbundet på några av Stockholms hetaste nattklubbar och är varmt uppskattad för sin scennärvaro och nära kontakt med publiken.

Med sin saxofon levererar han alltid, oavsett det rör sig om soft loungemusik eller ösiga party-hits på dansgolvet. Behövs det där lilla extra till eventet? Boka en saxofonist!

Det går även att boka Limitless Saxofonist och Keys som är en Stockholmsbaserad duo som spelar saxofon och piano till soft clubmusik i modern loungetappning. Med sköna beats, snygga harmonier och levande melodier har de som mål att leverera en skön feel good-känsla som för tankarna till vita stränder och röda solnedgångar.