• 19648041_1427296993982771_1058158161_o.jpg
 • Karikatyr Johannes
 • Karikatyr Johannes
 • Karikatyr Johannes
 • P1170333.jpg
 • 20171026_140348.jpg
 • 20171027_183233.jpg
 • 20171027_185136.jpg
19648041_1427296993982771_1058158161_o.jpg
Karikatyr Johannes
Karikatyr Johannes
Karikatyr Johannes
P1170333.jpg
mEPiXEHDpM
XP FtSilM
20171026_140348.jpg

Porträtt och Karikatyrkonstnär

5000 kr - 8000 kr
4,7 (6 recensioner)

Om Porträtt och Karikatyrkonstnär

Evenses konstnärer tecknar karikatyrer och porträtt live under ditt evenemang. Våra snabbteckningskonstnärer kan rita karikatyrmålningar av dina gäster inom ett par minuter. Dessutom är det också möjligt att karikatyristen målar av flera personer eller gör målningen humoristisk.

Våra konstnärer tecknar karikatyrer och porträtt live under ditt evenemang. Våra snabbteckningskonstnärer kan rita karikatyrmålningar av dina gäster inom ett par minuter. Dessutom är det också möjligt att konstnären målar av flera personer eller gör målningen humoristisk. En karikatyr eller ett porträtt är inte bara en bild utan ett minne som gästerna kan ta med sig hem och uppskatta länge efter evenemanget.

Smidigt och fullt förberedda

Allt material inkluderas i priset. Det enda du behöver tillhandahålla är två stolar och en träskiva om det ska målas en tavla. Våra konstnärer tar hand om resten, vilket gör det enkelt och bekymmersfritt för dig. Med alla förberedelser på plats kan du fokusera på att njuta av ditt evenemang medan vi skapar konstverk.

Anpassade erbjudanden för ditt evenemang

Konstnärerna kan anpassa sig till ditt unika evenemang. Önskar du ett porträtt med flera personer eller objekt, eller att konstnären ska ha speciella kläder, kan detta självklart ordnas vid överenskommelse. Våra snabbteckningskonstnärer har flera års erfarenhet från företagsevent, bröllop och privata fester. Deras flexibilitet och professionalism säkerställer att de kan möta dina specifika behov och skapa en oförglömlig upplevelse för dina gäster.

Perfekt för alla typer av evenemang

Vill du ha en karikatyrtecknare till bröllop, företagsevent eller privat fest? Våra karikatyrtecknare är perfekta för alla typer av evenemang, inklusive jubileum, möten, bröllop och fester. Genom att ha en karikatyrtecknare på plats, erbjuder du dina gäster en underhållning som är både engagerande och minnesvärd. Varje teckning blir en unik souvenir som deltagarna kan ta med sig hem.

Våra karikatyrtecknare har lång erfarenhet och en beprövad förmåga att leverera högkvalitativa teckningar snabbt och effektivt. Deras talang och skicklighet gör dem till ett utmärkt tillskott till alla typer av evenemang. Genom deras konst får gästerna inte bara en bild utan en personlig och humoristisk representation av sig själva, vilket alltid är en uppskattad gåva.

Skräddarsydda lösningar för ditt evenemang

Oavsett vilken typ av evenemang du planerar, kan våra snabbteckningskonstnärer erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Från att skapa individuella porträtt till att måla grupper eller specialbeställningar, finns det inga gränser för vad vi kan åstadkomma. Vårt mål är att göra ditt evenemang så minnesvärt och unikt som möjligt.

Har du några frågor eller vill du ha mer information? Kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi är här för att säkerställa att ditt evenemang blir en succé och att dina gäster får en upplevelse de sent kommer att glömma. Med vår hjälp kan du skapa en atmosfär fylld av skratt och glädje, där varje deltagare får med sig ett minne för livet.

Kontrollera tillgängligheten för Porträtt och Karikatyrkonstnär här:
Från

6 recensioner
4,7 (6 recensioner)

Anna J
Vår monter på mässan blev mycket populär tack vare karikatyristen från Evenses. Ett utmärkt sätt att engagera besökare!
Jonas
Vi bokade karikatyristen för en polares svensexa. Så mycket skratt och perfekta minnen att ta med sig!
Elin Eriksson
Bästa födelsedagsöverraskningen! Alla ville ha sin egen teckning, kommer sent glömma detta.
Sophia
Utmärkt service och skicklighet, mycke nöjd
+ se alla recensioner

Vanliga frågor

Gillar du det arbete som karikatyristen har gjort tidigare?

Eftersom att rita karikatyrer är en mycket personlig konstform, kan teckningsstilen variera enormt från en artist till en annan. Av den anledningen är det viktigt att ta en titt på det tidigare arbetet hos karikatyristen i fråga innan du bokar. Du kan göra detta genom att utforska erbjudandet på vår webbplats eller kontakta oss för att få referensbilder.

Hur arbetar en karikatyrist?

Generellt sett finns det två sätt som karikatyrister kan arbeta evenemang: antingen genom att sitta på en mer eller mindre fast plats eller genom att gå runt bland gästerna. Eftersom respektive arbetssätt har vissa förutsättningar för att skapa fina porträtt, t.ex. ljus och material att rita på, är det klokt att tydligt komma överens om detta med karikatyristen i fråga.

Hur mycket tid lägger en karikatyrist i genomsnitt på ett evenemang?

I grund och botten är en karikatyrist en artist som uppträder, precis som till exempel en DJ eller en musiker. Det är därför viktigt att du tydligt kommer överens med karikatyristen om när under festen han eller hon kommer att rita av gästerna och hur länge han eller hon kommer att göra det. Genom att komma överens om detta gör du planeringen av festen tydligare för karikatyristen.

Vad behöver en karikatyrist för att kunna utföra sitt jobb?

Enkelt förklarat behöver en karikatyrist inte mycket mer än papper och ritmaterial, men var noga med att diskutera detta med honom eller henne innan du bokar. Dessutom kan karikatyrist behöva en plats, stol och ett bord. För att göra evenemanget ännu mer personligt kanske du också vill att snabbtecknaren ritar på personligt papper, till exempel med ditt företags logotyp eller födelsedagsbarnets namn på det. Oavsett vilka önskemål du har, se till att diskutera det med karikatyristen.

Hur lång tid tar det att göra en teckning?

Karikatyrister är kända för sin snabbhet, vilket gör att de kan producera en teckning inom några minuter. Den exakta tiden beror på hur komplicerad teckningen är och vilken typ av teknik som används. I genomsnitt kan en karikatyrist göra 10 till 15 teckningar per timme.

Vad ingår i priset?

Allt som krävs för en lyckad föreställning ingår som strandstandard. Priset är alltså all-inclusive och det finns inga extra kostnader. Följande ingår:

 • Skärmad, professionell underhållning
 • Garanti för pengarna tillbaka
 • Resekostnader
 • MOMS
 • Ersättningsunderhållning vid sjukdom
 • Önskelista på nätet
 • Personlig evenemangsansvarig
 • Kundtjänst dygnet runt
 • Montering och demontering (vid behov)
 • Ljus- och ljudteknik (vid behov)
 • Annan nödvändig utrustning (vid behov)
Hur fastställs priset?

Priset beror främst på följande faktorer:

 • Föreställningens önskade varaktighet.
 • Restid och resekostnader
 • Eventuell belysning och/eller ljudteknik som krävs.
 • Eventuell väntetid och förberedelsetid
 • Gruppens storlek
 • Kännedom om rättsakten.

I slutändan är varje fest unik. Därför diskuterar vi gärna dina behov i förväg och kan göra ett lämpligt skräddarsytt förslag.

Hur garanteras underhållningens kvalitet?

Ett specialutbildat team gör förhandsgranskningar av vår underhållning. Här tittar vi på:

 • erfarenhet,
 • utbildning,
 • förhållandet mellan pris och kvalitet,
 • representativitet,
 • originalitet
 • pålitlighet när det gäller att hålla möten.

Vad vi annars gör:

 • Alla artister presenteras genom demos och liveframträdanden.
 • Personlig introduktion för att kunna uppträda på Evenses vägnar
 • Vår underhållning har också en onlineportal där de alltid kan se all information och alla krav för din bokning.
 • Vi ringer och sms:ar underhållningen före bokningen för en slutlig kontroll.
 • Vi arbetar endast med underhållning som vi själva står bakom och som uppfyller våra kvalitetskrav. I alla andra fall visas de inte på vår webbplats.
 • Eftersom vi har varit verksamma i nästan 15 år har vi ett bra långsiktigt samarbete med nästan alla våra underhållningsföretag.
Hur går en bokning till?

Vårt jobb är att avlasta dig helt och hållet så att du får en lyckad fest. Det är så här du får en lyckad fest:

 1. Titta på vår webbplats och välj den underhållning som du gillar. Svårt att välja? Kontakta vårt team så hjälper vi dig att hitta rätt alternativ.
 2. Du får ett kostnadsfritt förslag. Passar den inte riktigt till dina behov? Meddela oss så försöker vi justera det. Är förslaget till din smak? Därefter kan du ange att du vill boka.
 3. Du kan lämna dina önskemål och andra uppgifter online. Vi gör ett avtal och fakturerar. Detta kan betalas och undertecknas på nätet. Vi planerar all underhållning på rätt sätt. Vi kontaktar dig strax innan du bokar.
 4. Vi är redo. Vi kommer att göra det till ett lyckat tillfälle!
Hur kan jag avbryta?

Vill du avbryta oväntat? Kontakta oss, så försöker vi lösa det så bra som möjligt för både dig och den underhållning du har bokat. I samråd kommer vi oftast fram till den bästa lösningen.

Detta är vår standardregler för avbokning:
När du har bekräftat din bokning har du 14 dagars betänketid. Du kan då säga upp avtalet utan att ange någon anledning, utan kostnad. Detta gäller endast för bokningar som är längre än 45 dagar från bokningsdagen.

Om ångerfristen har löpt ut eller om bokningen görs inom 45 dagar tar vi ut en avbokningsavgift. Du kan teckna ett avbeställningsskydd vid bokningstillfället för 6,8 % av bokningsbeloppet.

Avboka utan avbeställningsskydd:
20 % upp till 90 dagar eller mer före bokning
40 % upp till 31 dagar före bokningen
60 % upp till 14 dagar före bokning
80 % upp till 7 dagar före bokning
100 % upp till 0 dagar före bokning

Avbokning med avbeställningsskydd:
upp till 90 dagar före bokning
20 % upp till 31 dagar före bokningen
30 % upp till 14 dagar före bokningen
40 % upp till 7 dagar före bokningen
50 % upp till 0 dagar före bokningen
+
Vid flexibel avbokning kan kunden, om leverantören godkänner det, flytta bokningsdatumet en gång utan kostnad.

För välkända artister följer vi de avbeställningsvillkor som gäller för detta parti.

Hur sker betalningen?

Du kan göra din betalning via vår säkra online-miljö. Vi använder betalningsleverantören Mollie för detta. Du kan välja mellan alla vanliga betalningsmetoder.

 • Perfekt
 • Banköverföring
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalningsknapp
 • Belfius betalningsknapp

Du kan välja följande betalningsvillkor:

 • 100 % deposition i förväg
 • 50 % när bokningen görs, resterande 50 % 14 dagar före bokningen.
  Endast för företag:
 • Betala 30 dagar efter bokning (2,9 % tilläggsavgift)
 • Betala 60 dagar efter bokning (6,8 % tilläggsavgift)
Vad händer om underhållningen inte kan uppträda i sista minuten?

Vi har alltid ett reservalternativ tillgängligt. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet. Om underhållningen du har bokat inte kan genomföras på grund av force majeure kommer vi att göra allt vi kan för att få den att bli av. Eftersom vi har ett så stort nätverk lyckas vi alltid.

19648041_1427296993982771_1058158161_o.jpg Porträtt och Karikatyrkonstnär
5000 kr - 8000 kr
4,7 (6 recensioner)
Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via