Föreläsare Emanuel Nilsson

Emanuel delar med sig om konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet.

5 av 5 stjärnor
18000 kr - 28800 kr
Niklas.JPG
Boka föreläsare | Emanuel Nilsson | www.evenses.se
IMG_7231 foto Niklas Nieminen.JPG
Nicke.JPG
608A1343 Foto Per Slagbrand.jpg
608A1348 Foto Per Slagbrand.jpg
IMG_7234 foto Niklas Nieminen.JPG
Niklas.JPG
Kontrollera tillgängligheten för Föreläsare Emanuel Nilsson här:
Från
Till
Varför har 10.000+ kunder redan valt Evenses:
users Vi är professionella och har bra referenser
thumbs up Vi har en personlig kontakt med alla våra leverantörer
false Attraktiva priser med allt inkluderat: inga överraskningar efteråt
phone square alt Vi är tillgängliga alla vardagar från 9 till 18
check Vi erbjuder alltid en likvärdig ersättare om artisten får förhinder
glass cheers Erfarenhet med över 10.000 tidigare evenemang
Kategori: Föreläsare

Emanuel Nilsson föreläser om sina konstruktiva insikter och lärdomar från sin utbrändhet för att han vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra.

Emanuel har alltid velat uppnå och uppleva mycket, har alltid velat göra saker fullt ut och med stor energi och entusiasm. Han älskade att driva projekt och göra affärer redan som liten. Redan efter studenten startade Emanuel sitt första bolag där de arbetade med försäljning och marknadsföring åt andra företag. Vid sidan av företaget var han engagerad i styrelsearbete mm. Med begränsad erfarenhet och insikt i sina egna gränser pressade han sig själv onödigt hårt och gav sig inte tillräcklig, eller egentligen någon återhämtning alls. Det resulterade i en utbrändhet, Emanuel trodde inte att man kunde bli utbränd och kunde absolut inte tänka sig att han kunde drabbas. Typiskt. Emanuel valde att lämna bolaget som han startat, för sin hälsas skull för att någon gång kunna komma tillbaka till min energi igen. Han tog sig inte bara an symtomen utan gick till grunden med varför detta hade hänt och hur han måste ändra sitt liv för att det inte ska hända igen. Han fick insikter, tankeställare och lärdomar av denna process som han inte vill vara utan idag. Emanuel är övertygad om att detta har gett mitt liv en bättre riktning och en hållbarare livsstil. Det kan göra detsamma för dig och ditt arbete eller din klass, Emanuel kommer med glädje och delar med sig av sin story.

Idag jobbar Emanuel professionellt som föreläsare för att dela med sig av det värdefulla som han fått del av genom sin utbrändhet. Han har även några uppdrag som konsult inom försäljning, ekonomi och investeringar i sammanhang där han har erfarenhet. Emanuel mår bättre än någonsin även om han känner av spåren från sin hälsokrasch. Han har fått tillbaka sitt driv och sina visioner men med en stor portion av ny vishet och ödmjukhet. Han vet att det går att prestera och samtidigt må bra! Att må bra är till och med en förutsättning för långsiktig framgång.

Att prestera och samtidigt må bra

Emanuel berättar om sin erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra.

Ur föreläsningen:

- Min erfarenhet
- Sund egoism
- Prioriteringar
- Låtsasstress
- Återhämtning

Föreläsningen är ca en timme, men vill man ha ett lite längre upplägg kan jag förlänga med valfri tid med diskussion och reflektionsfrågor.

Vem är föreläsningen för?

Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. Men i dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll, och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

Vad får man ut av den?

Föreläsningen ger inblick i hur det kan gå till att bli utbränd. För att i nästa steg ge tankeställare och praktiska verktyg för att förebygga och hantera stress och utbrändhet. Kombinationen av min personliga berättelse och mina erfarenheter ger ökad motivation att göra de justeringar som krävs för att fortsätta prestera, och samtidigt må bra. Mycket handlar om vårt förhållningssätt till prioriteringar, sund egoism, låtsasstress och återhämtning.

Emanuel vet att vi mår bra av att prestera, men ibland kan det i för stor utsträckning gå ut över vår hälsa och i förlängningen över våra resultat. Det är dyrt för en arbetsgivare när medarbetare blir utbrända och det är en enormt jobbig situation för de drabbade. Förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabilitetsprocess.

11 reccensioner
5 av 5 stjärnor
Anders Halldén Regionchef MTG/TV3
5 av 5 stjärnor
Emanuel är en inspirerande föreläsare som gör att åhörarna fångas direkt. Han har en gripande historia med ett fantastiskt engagemang, men ändå med en stor portion ödmjukhet, med både humor och ett djup. Alla vi fick oss en tankeställare, vilket även skapade ett bra samtalsforum efteråt vad som är viktigt i livet. Efteråt kände vi oss alla berörda – men inspirerade!
Ulf Rostedt, Koncernchef Itab Shop Concept
5 av 5 stjärnor
Vi hade med Emanuels föreläsning som ett inslag i en konferens med våra skandinaviska chefer. Det var intressant att få höra hans livsberättelse och konstruktiva lärdomar av sin utbrändhet. Det gav flera viktiga tankeställare för oss alla, som vi tar med oss både för vår personliga del och i vårt ledarskap
Johan Arnell, projektledare Innovationskontoret Karolinska Institutet
5 av 5 stjärnor
Emanuel berättar inte bara engagerat om sina erfarenheter och lärdomar – han gör det dessutom väldigt generöst och trovärdigt. Allt förpackat och presenterat på ett väldigt fräscht och underhållande sätt
Thomas Lindster Bankchef, Danske Bank Jönköpingskontoret
5 av 5 stjärnor
En mycket engagerande föreläsning, som alla borde ta del av. Emanuel har kanske nycklarna till hur man får ihop sitt livspussel
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.