DJ och Gitarrist

En spektakulär föreställning med ett unikt samarbete mellan en live gitarrist och DJ.

4,7 av 5 stjärnor
12995 kr - 20790 kr
Boka Gitarr Gitarrist musik.jpeg
tjGgdjFgI
Boka Gitarr Gitarrist musik.jpeg
Kontrollera tillgängligheten för DJ och Gitarrist här:
Från:  
Till:  

En DJ med en livegitarrist är en ovanlig kombination för en speciell show för din fest, bröllop eller event! Vårt urval av mångsidiga gitarrister och DJ:s ger den bästa musiken. Denna kombination kommer att säkerställa att din fest, bröllop eller evenemang är spektakulärt. En DJ & livegitarrist är ett Evenses-koncept och kan utföras av flera professionella artister.

Vår mångsidiga DJ har varit mycket framgångsrik i DJ-tävlingar hemma och utomlands. De har också spelat på många privata fester, bröllop och företagsevenemang. Efter ett nytt musikaliskt projekt, samarbete med en levande gitarrist, reagerade publiken så bra att de beslutade att göra den här showen regelbundet.

Komplett paket med ljus, ljud och DJ-utrustning

På grund av vår stora erfarenhet har vi blivit en DJ-show som uppträder på nästan varje svensk fest, det kan vara från ett elegant slott till ett litet hus eller en båtfest. Vår flexibilitet tillåter oss att anpassa denna lyxiga DJ-show, så att vi kan erbjuda den bästa showen i led med dina önskemål och för att passa platsens krav. Vi kan också utöka DJ & Gitarrist Showen med roliga extrafunktioner som en saxofonist, en sångare, slagverkare eller en upplyst LED dansgolv. Vi planerar med dig om vilken uppsättning som passar dina behov bäst.

Dina krav:

Vi gör allt för att musiken ska vara helt i led med dina önskemål. När du bokar hos oss framför gärna vilka specifika låtar du inte vill ska spelas, vilka låtar som är måste spelas, andra önskemål och alla andra detaljer, till exempel musik för öppningsdansen.

Stor utbyggnad :

Vår lyxiga DJ-show kan utökas efter dina behov och önskemål. Vi kan inkludera ett upplyst dansgolv eller en bra video.

Skulle du hyra en DJ med gitarr till din födelsedagsfest eller evenemang? Du kan boka en DJ med en gitarrist för en bra fest för ditt bröllop eller företagsevenemang! Allt är anpassningsbart och kontakta oss gärna med dina frågor.

Repertoar DJ och Gitarrist

Genre

Pop
Rock
Schlager
Jazz
Disco
Bakgrundsmusik
Dance
80s
Akustisk
90s
Soul
60s / 70s
Lounge
Hiphop
Julmusik
3 reccensioner
4,7 av 5 stjärnor
Fabain
4 av 5 stjärnor
Vi bokade denna duon för vårt bröllop. I början av kvällen spelade DJ:n klassisk och romantisk musik, senare kom gitarristen in och kickade igång dansgolvet, det var SÅ BRA!
Andreas
5 av 5 stjärnor
Sån härlig energi i denna duo. Tack så mycket för en fantastisk show
Sara
5 av 5 stjärnor
Det var en sån bra kombination av en DJ, saxofonist och gitarrist på vår lanseringsfest. Vi kommer definitivt att boka denna duo igen.
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.