Har du alltid viljat lära dig göra en god cocktail? Du kan boka Cocktail Workshop på Evenses! Du lär dig att tillverka olika traditionella cocktails och populära cocktails och naturligtvis kan du njuta av dem efteråt. Shaking, stars, blending or straining? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish av Cosmopolitan? Allt diskuteras under Cocktail Workshop of Evenses.

Cocktail Workshop är en rolig aktivitet för till exempel för en företagsaktivitet, en svensexa, möhippaeller en interaktiv utgång. Workshopen kan bokas från 9 personer och en tidsram på 1 timme. Underhållning, intressant information och naturligtvis de läckra drinkarna tillsammans bildar blandningen för perfekt underhållning. Våra bartendare förklarar allt för dig och ser till att alla är involverade och behåller humöret på topp.

Alternativen:

Business Cocktail Workshop:
Företags cocktailworkshop är lämplig som teambuildingaktivitet. Vad sägs om dina kollegors cocktailkunskap? Vem blandade de godaste och stylade de stiligaste drinkarna? På grund av tävlingselementet i denna workshop utgör samarbete och teambuilding en stor del av denna workshop. Den tre timmars workshopen är väldigt interaktiv. Kreativitet, entusiasm och smaklökar krävs! Denna workshop är lämplig för grupper på 25 till 500 personer och kan förkortas.

Gin-Tonic provsmakning och workshop:
Gin Tonic-provsmakningar ökar och drycken dricker allt mer på kaféer och klubbar. Under denna provsmakning lär du dig allt om de olika örter och kryddor som kan användas. Huvudingredienserna, ren Gin och presentationen går förbi i denna workshop. Denna workshop är lämplig för grupper på 10 till 20 personer och varar i två timmar.

Cocktailupplevelse:
Cocktail Experience är en trevlig avslutning eller paus på ett affärsmöte, men också en trevlig aktivitet med vänner eller familj. Detta alternativ inkluderar whisky, rom, tequila, cognac, vodka och gin. Verkstaden varar i 2 timmar och passar för grupper från 9 till mer än 50 personer.

Det är möjligt att organisera hela eller delar av workshops utan alkohol.

Vill du boka Cocktail Workshop för din fest, firmafest eller evenemang? Fyll i offertformuläret på webbplatsen eller kontakta Evenses utan skyldighet. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på alla dina frågor och diskutera alla dina alternativ.