Vill du ha något nytt till din fest? Något unikt och speciellt. Tveka inte att boka buktalaren Milton på Evenses.

Vår underhållare förvandlade hans passion till sitt yrke. Buktalaren Milton väcker magi med sin djurvän papegojan Jilla till liv och tillsammans startar de en konversation med varandra eller publiken. Buktalaren Milton, med 30 års erfarenhet, är en av de mest eftersökta buktalarna. Denna nästan utrotade sort är fortfarande en fantastisk form av underhållning! Buktalaren Milton tar dig med till buktalarens värld. Under en showen med "den levande papegojan Jilla" som också blir utvald till dagens hjälte när hon visar sina sång- och dansambitioner. Räkna med roliga konversationer och roliga interaktioner med publiken där buktalar konversationen växlas med sång och magi. Buktalaren Milton och hans vänner vet hur man kan underhålla dig på ett roligt sätt.

Milton tar snabbt på sig sin galadräkt, precis som kungahuset också har på sig. Han tar emot dina gäster på ett lekfullt sätt och sätter dem i rätt humör. En improviserande och begåvad fotman som säkerställer en välkommen mottagning på din fest.

Vill du hyra en buktalare till din födelsedagsfest, barnfest, företagsfest eller årsdag? Denna underhållare kan nu bokas via Evenses för din perfekta fest. Fyll i offertformuläret eller kontakta oss utan skyldighet.