After-ski bokning för ditt event, din festival eller fest? Vår agentur Evenses har ett brett utbud av musikakter som kan användas för alla tillställningar. En After-ski fest är en succéshow som får dig att känna som att du precis tagit av dig skidorna i alperna. Platsen anpassas med vacker inredning och den mångsidiga sångaren / underhållaren och DJen säkerställer en riktig afterski atmosfär; ett program med fyra fulla timmars underhållning och ett mycket roligt musikquiz.

En fest med after-ski tema skapar en fantastisk atmosfär på alla fester eller event! Många välkända låtar kommer att spelas som Anton aus Tirol och Fliegerlied. Du kommer att få njuta av underbar musik samtidigt som du får njuta av olika snapsar och dricka utsökt glögg.​

Vill du boka en afterski-fest till din fest, firande eller event? Det här festtemat kan bokas för bröllop, födelsedagsfester, middagarm mottagningar eller årsdags-fester. Om du har några frågor eller vill veta mer om detta event, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gladeligen, sju dagar i veckan.