Boka partyband - 5 anledningar att boka festband till din fest

threeof-a-kindxl.png

Vi ger dig 5 anledningar att boka partyband till din fest, ditt bröllop eller er företagsfest.

Självklart vill du maxa din fest och få alla gäster nöjda! En fest som dina gäster pratar om under en lång tid därefter. Men hur skapar du en sådan fest? Svaret är enkelt: genom att hyra ett festband. Oavsett om du organiserar bröllop, årsdag, födelsedagsfest eller företagsevent, är ett festband den rätta bokningen för din fest. Nedan ger vi dig 5 anledningar varför:

1. Partyband utstrålar en härlig festlig atmosfär

Ett professionellt och bra festband känner först av atmosfären på festen och anpassar sig sedan till publiken. Detta gör det möjligt för bandmedlemmarna att skapa den atmosfär som passar bäst för just din fest och din unika publik. De utstrålar en härlig festlig atmosfär och gör publiken entusiastiska.

Nyfiken på vilka band vi på Evenses erbjuder? Ta en titt på våra partybands bilder och videoklipp genom att klicka här! Att kika igenom bilder och videos är en bra start innan du bokar, för att skapa dig ett första intryck av bandet och se vilken atmosfär som de skapar under en spelning.

2. Ett festband passar både unga och gamla

Om du bokar ett partyband hos Evenses kan du räkna med en stor repertoar av populär nutida pop, gyllene klassiker, och berömda allsångslåtar. Kort sagt: musiken som bandet spelar är lämplig för både unga och gamla. Därför hyrs ett festband lämpligen till en fest med en mycket varierad publik. En spelning med ett partyband mynnar lätt ut i allsång där hela publiken sjunger engelska och svenska klassiker tillsammans.

3. Ett partyband får upp dina gästers humör

Bandmedlemmarna i ett festband vet exakt hur de får upp humöret hos din publik, så att alla entusiastiskt sjunger och deltar. Hyr du ett partyband till din fest får du därför alla gäster entusiastiska och deltagande.

4. Ingen kommer kunna stå stilla om du hyr ett partyband

Vissa människor föredrar att stå vid utkanten av dansgolvet istället för att dansa och sjunga med. Men med ett bokat festband är det praktiskt taget omöjligt att stå still. Ingen kan inte ignorera bandets entusiasm och ju längre tiden går så kommer du förmodligen att hitta allt fler på dansgolvet sjungande och dansande.

5. Ett partyband skapar en minnesvärd prestation och fest

Långt från alla hyr ett partyband till bröllopet, firmafesten eller den privata festen. Detta ger ditt evenemang en unik touch och på grund av detta kommer gästerna förmodligen inte att glömma din fest i första taget. De kommer förmodligen pratar om festen under flera månader efter!

Evenses utbud av festband

Om du bestämmer dig för att hyra ett partyband till din fest kommer du se att det finns väldigt många band att välja på. Evenses Entertainment har ett brett utbud av både partyband och coverband för bokning till fest, bröllop och företagsevent. Våra artister är professionella och noga utvalda för att kunna leverarea den bästa showen för dig och dina gäster.

Boka partyband hos Evenses

Våra festband garanterar en oförglömlig födelsedagsfest, bröllop eller firmafest. Är du ute efter ett allroundband kan du hyra partyband hos oss. Då får du hör en härlig blandning av de bästa svenska klassikerna, gamla godingar samt de senaste populära hitsen. Disco, 80-talsmusik, 90-talsmusik, rock, dansklassiker med mera.

Att tänka på innan ni bokar: Speltiden för festbandet

Att ständigt ha festens alla blickar riktade mot sig och och samtidigt uppträda tar mycket energi. För att hålla kvaliteten hög, spelar Evenses band olika i olika uppsättningar. Ofta spelar våra partyband i set på mellan 45 till 50 minuter med högst 4 set. Emellan spelningarna tar bandmedlemmarna en kort paus på 10 eller 15 minuter så att de har tillräckligt med energi för nästa uppsättning. Allt detta för att din fest ska behålla hög kvalité och dina gäster ska bli nöjda.

Möjlighet finns självklart att fylla upp dessa pauser då bandet inte uppträder. Förmodligen kommer din publik att vara sugna på att dansa och därför erbjuder Evenses möjligheten att en boka DJ som kan spela under dessa pauser samt ta över när bandet spelat klart för kvällen. På så vis fyller du ut pauserna och gästerna blir inte uttråkade.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via