5 anledningar (och ursäkter) för att fira din födelsedag!

Verjaardagsfeest organiseren.jpg

Är du någon som aldrig firar sin födelsedag? Eller firar du din födelsedag i flera veckor? Att fira sin födelsedag är roligt och viktigt. Vi har skrivit ner fem anledningar (och ursäkter) för att du ska fira i år!

Anledning 1: Alla dina nära och kära är tillsammans

Alla är alltid upptagna. Det kan vara svårt att hitta tid till att hänga med vänner och familj. Hur kul skulle det inte vara om alla dina favoritpersoner besökte dig på samma dag.​

Visst, man kan hålla kontakten med vänner och familj genom sociala medier eller meddelanden. Det är dock alltid roligare att träffa de i verkligheten. Din födelsedag är ett utmärkt tillfälle att få alla personer du tycker om samlade på en och samma plats.  Var ute i god tid med att ange tid och plats så att så många av dina nära och kära kan komma.

Föreviga din dag med vackra foton ​

Det är alltid kul att kolla på bilder och minnas tillbaka de roliga minnen man har skapat. Att boka en professionell fotograf kommer att föreviga din födelsedag med de vackraste bilderna. Du kanske vill föreviga bilder på ett annat sätt? Boka ett fotobås som förevigar bilder med en twist.

Det brukar alltid vara en höja stämningen på festen. Gästerna kan klä ut sig med olika peruker och hattar. Det finns även möjlighet att personifiera foto remsorna med sitt namn och datum. Vi har ett brett utbud av fotografer och fotobås som passar perfekt till födelsedagen.

Anledning 2 : Ditt liv förtjänas att firas

Det är bra att reflektera om året man har haft. Att fira din födelsedag är det perfekta sättet att fira de saker du är nöjd med men även de jobbiga stunder du har tagit dig igenom. Så dekorera ditt vardagsrum eller festlokal, öppna en flaska champagne och gör ditt  födelsedagsfirande oförglömligt!

Allround DJ

Vill du att din födelsedag ska vara en dansfest för alla? Hyr en allround DJ såsom DJ Santino, Best Event eller DJ William. Dessa DJ’s spelar allt från nostalgiska hits till dagens stora hits. Det är även möjligt för dig att skräddarsy musiken som DJ’n ska spela genom att skicka dina favoritlåtar.

Vi på Evenses har ett brett utbud av DJ’s som går att boka till födelsedagsfester.Vill du boka en house DJ, 90-tals DJ eller lounge DJ. När du boka en DJ med Evenses kommer de med komplett ljud- och ljusutrustning. Se ett exempel på ett av våra DJ's

Anledning 3 : Snacks

Visst, kan man äta god mat vid andra tillfällen men din födelsedag är en perfekt ursäkt att äta något gott eller  prova något nytt. Hyr catering och få fantastisk mat levererad. Om du ska fira din födelsedag utomhus kan en foodtruck vara extra roligt.

Anledning 4: Bra ursäkt att göra något nytt

De flesta födelsedagar firas i vardagsrummet där alla sitter i en cirkel. Det kan ofta vara väldigt förutsägbart (och tråkigt). Det behöver naturligtvis inte vara din födelsedag! När du söker på nätet efter födelsedagstips får du hundratals förslag på så sätt behöver du inte fira din födelsedag hemma.

Du kan också hyra en lokal och boka ett coverband som Get up & dance eller No loose ends. Vi har ett brett utbud av coverband som går att boka. Om du vill ha en annan musikstil finns det även  jazzband, rockband eller soulband att boka till din födelsedag.

Anledning 5 : Du förtjänar en avslappnande dag

Ibland är dagarna stressiga. Att ta sig till jobbet, barnen till skolan och andra skyldigheter man har. Det finns så få ögonblick som man kan slappna av och njuta av livet.  Det är därför den perfekta ursäkten att fira sin födelsedag och njuta av din tillvaro med dina nära och kära.

Vill du fira din födelsedag?

Vill du hitta på något roligt till din födelsedag? Men vet du inte riktigt vad? Det kan vi hjälpa dig med. Våra event specialister hjälper dig gärna anordna din födelsedag och hittar de perfekta alternativen för dig.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via