De största trenderna inom eventplanering 2024

pexels pixabay

Att hålla ett event minnesvärt, positivt och engagerande kräver mycket mer än bara en bra lokal och mat. Något som spelar stor roll för att skapa en bra atmosfär är minnesvärd underhållning. Under den tiden som gått av 2024 går det att se flera intressanta trender inom eventunderhållning som du kanske vill hålla ögonen lite extra på. Nedan kommer några av de hetaste trenderna som du kan ta inspiration ifrån för ditt nästa event!

1. Virituell upplevelseunderhållning

pexels-darlene-alderson-4389743.jpg
Immersiva upplevelser så som VR-upplevelser, där gästerna är helt uppslukade av underhållningen, blir allt mer populära. Aktiviteten kan också anpassas efter temat på din fest och därför addera kraftig effekt till ditt event. Deltagare i en VR-upplevelse tittar inte bara på en video, utan blir också en del av den. Det skapar en djupare och mer minnesvärd upplevelse.

2. Personlig musikupplevelse

pexels-yankrukov-9005505.jpg
Att personalisera och anpassa akter är en stark trend och verkar fortsätta vara det framöver också. Fler vill ha DJs och band som kan anpassa sina set efter de önskemål som gästerna har. Många av de DJs och band som finns hos Evenses är kända för att vara lyhörda och alltid vilja göra rätt för publiken.

3. Teknikfokuserade event

pexels-mohammed-ajwad-1685966.jpg

Fortsatt är teknik något som människor blir fascinerade av och vill inkorporera i sina event. Användning av teknik så som en robotshow eller LED-dansshow skapar intressanta och imponerande upplevelser som definitivt fångar publikens uppmärksamhet på ett nytt sätt.

4. Intima och personliga föreställningar

pexels-cottonbro-5650695.jpg
Det finns en växande efterfrågan på mindre, mer intima föreställningar där gästerna kan känna en starkare koppling till artisterna. Exempelvis är singer-songwriters, akustiska band och mindre band väldigt efterfrågade just nu, där artister kan interagera med publiken på en närmare nivå.

5. Fotobås

pexels-cottonbro-4858868.jpg

Fotobås har länge varit populärt att ha på event, men det verkar nu göra ett större uppsving! Fotobåsen går att anpassa och formge till vad ditt företag eller event behöver. Exempelvis går det att sätta logga eller andra bilder runtom fotobåset och även bilderna kan få text eller logga på sig.

Genom att ta hänsyn till dessa trender när du planerar ett event kan du säkerställa att det kommer bli ett event i tiden. Kontakta oss om du vill ha hjälp med att skapa ett trendigt event!Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att din fest ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

5 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via