5 tips till er som letar DJ till bröllopsfesten

boka bröllops dj med saxofonist

En bröllopsdag är för många en av de vackraste dagarna i deras liv. Allt från bröllopsceremoni med ingångs- och utgångsmusik till bröllopsfest med artistbokning och DJ bokning måste förberedas in i mista detalj. Det är mycket som måste planeras för att denna speciella dag ska bli lyckad. I detta inlägg ger vi dig 5 tips att tänka på när du väljer underhållning till din bröllopsfest med allt från bröllopsmusik till bröllopsfest till små bröllops tips.

1. Boka en erfaren DJ med lång erfarenhet

Självklart vill ni boka en DJ till ett attraktivt pris, men glöm inte att tänka på att DJ måste kunna leverera bra kvalitet under sin spelning. Vi rekommenderar dig därför inte att gå till bara titta på priset när ni ska hyra DJ. Genom att välja en DJ med lång erfarenhet kommer er bröllopsfest att uppfattas som mer professionell.

2. Provlyssna på DJn innan ert bröllop

Den DJ som ni bokar till er bröllopsfest måste passa just era och era gästers önskemål. I Sverige finns det ett stort utbud av discjockeys att boka så vi förstår om ni har svår att bestämma er. Det blir helt klart lättare att bestämma er om ni får se och höra DJn spela innan ni bokar. Så om ni känner er osäkra kan ni alltid kontakta oss så kollar vi om det är möjligt att boka in er på en DJs spelning innan ert bröllop. De flesta DJs har fullspäckade scheman så ofta finns möjligheten att se DJn vid offentliga föreställningar, bröllop, företagsfester eller andra fester där DJn spelar. Det är därför bra om ni är ute i god tid då detta ger mer utrymme att planera in en spelning hos de DJs ni är intresserad av.

3. Lyft er bröllopsfest till en ny nivå med livemusik

Vill ni lyfta DJs prestanda till en helt ny nivå och skapa en bröllopsfest som blir ihågkommen? Då rekommenderar vi att ni hyr en DJ och saxofonist, sångare, sångerska, trumpet eller violinist. Genom att addera levande musik till er bröllopsfest tar ni festen till en helt ny nivå. Självklart kan du boka DJ och musiker separat men tänk på att det är en fördel om de spelat tillsammans förut eller har likande erfarenhet. Så om ni redan fixat DJ kan du självklart boka musikern separat hos Evenses.

4. Anpassa utrustningen efter antalet gäster

Under din bröllopsfest är det viktigt att ljudet hörs för alla gäster så att alla kan känns sig delaktiga. Ju fler gäster du har, desto större utrustning kommer att behövas. De flesta av våra DJs tar med utrustning som klarar upp till 100 gäster. Bjuder du fler gäster så löser vi det enkelt genom att ta med annan utrustning.

5. Fixa ljud och ljus till er bröllopsfest

Evensen DJs tar själva hand om all utrustning så ni behöver inte oroa dig över ljud, ljus och all annan utrutning. Om det redan finns teknik tillgänglig på platsen så tar vi självklart hänsyn till vid beräkningen av priset.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via