Tips vid planering av ett barnkalas!

Ballon Artiest boeken kinderfeest.png

Fyller ditt barn år snart och du planerar en födelsedagskalas för honom eller henne? Då vill du självklart att kalaset ska bli lyckat och ditt barn och han eller hennes vänner ska gå hem med ett stort leende. I detta blogginlägg hittar du 5 förslag som passar perfekt till barnkalaset. Det spelar ingen roll om du vill organisera ett barnkalas för en femårig, nioårig eller elvaårig. Vi erbjuder flera former av underhållning som passar olika åldrar. Här hittar du 5 exempel på underhållning som passar bra på barnkalas.

1. Trollkarl

Barn älskar magi. En trollkarl är en perfekt underhållning för din son eller dotters barnkalas. Under mötet mellan barnen och trollkaren kommer barnen garanterat få se en hel del sensationella överraskningar. Evenses arbetar tillsammans med flera trollkarlar som skapar imponerande magiska tricks på barnkalas. De har lång erarenhet från tidigare barnkalas och vet hur man anpassar en show för barn. Våra trollkarlar visar spännande trick och ger en komplett show som alla barn (och föräldrar) tycker om. Barnen är intensivt inblandade i de underbara händelserna i showen.

2. Ballongartist

Färgrika ballonger lämpar sig till de flesta barn, speciellt när de knyts och skapar roliga figurer. Våra ballongartister skapar färgstark underhållning för barn i alla åldrar. De kan skapa många olika figurer och fixar något för alla. Alla barn kan sedan lämna festen med ett minne i form av en vacker ballongfigur. Under ballongknytningen underhåller även våra ballongknytare barnen med hjälp av små magiska trick och skämt. Söker du en aktivitet till barnkalaset? Då hör ballongknytning till alternativen.

3. Karikatyrist

Ett annat tips för ert barnkalas är att hyra en karikatyrist. En karikatyrist skapar en entusiastisk och rolig avbildning av födelsedagsbarnet och de andra barnen. Om du bokar en karikatyrist hos Evenses ingår det nödvändiga materialet. En karikatyrist skapar ett vackert, varaktigt minne för ditt barn och hans eller hennes vänner. Inom ett par minuter målar vår artist en karikatyritritning av barnen. De kan även göra bilden rolig genom att måla huvudet stort och kroppen liten. Barnen älskar ritningarna och efter festen går de alla hem nöjda och belåtna med deras avbildning. Våra artister är professionella och ser till att barnen går hem med ett leende på läpparna. Våra artister kan måla av i A3- eller A4-format, men också på en mindre papper.

4. Jonglerare

Jonglering har alltid varit en stor attraktion för många barn. Med en sensationell show från en professionell jonglör kommer ert barnkalas definitivt att bli framgångsrikt. Evenses erbjuder olika jonglörsartister och alla är professionella. De skapar en otroligt cool show som imponerar på de flesta.

5. En temafest

Vill du att ditt barns barnkalas ska ha ett visst tema? Då kan vi hjälpa dig med det. Vi skapar ett tema till din sons eller dotters födelsedagsfest. Barnkalaset kommer då att få en oförglömlig eftermiddag. För de yngre: vad sägs om zoo, pirat eller superhjälte tema? För de äldre: vad sägs om hippie, maskerad eller ”Oops, jag kom visst fel” tema? Det är självklart också möjligt att välja ett annat tema som passar ditt barn bättre. Evenses erbjuder en bra lösning för varje barns fest.

Behöver du hjälp eller råd?

Är du inte säker på vilken underhållning som är lämplig för din son eller dotters barnkalas? Eller vill du organisera en stor födelsedagsfest och behöver hjälp och råd? Då är vi på Evenses redo att hjälpa dig. Vi berättar gärna om de olika möjligheterna för ert barnkalas och erbjuder dig olika lösningar för ett framgångsrikt barnkals. Kontakta oss gärna. Vi kan nås via e-post, telefon eller direkt i chatten på webbplatsen.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via