Organisera din fest på bästa sätt med våra tips!

Feest organiseren.jpg

Vill du organisera en fantastisk fest detta år? Det kan vara mycket att tänka på för att planera en bra  fest. Vi har skrivit ner några tips för att hjälpa dig organisera din fest på bästa sätt.

Oavsett om du organisera en företagsfest, förlovningsfest eller en bröllopsfest: det är mycket att tänka på. Att planera en fest är inget man gör på en eftermiddag, speciellt när det gäller större event. Med våra 8 tips kan du lätt organisera en oförglömlig fest.

Tips 1: Börja i tid

Börja alltid med organiseringen av festen minst ett halvår innan festen. Sätt ett datum långt i förväg för att kunna garantera så många gäster som möjligt kan närvara.

Tips 2 : Bestäm din målgrupp

Innan du börjar organisera själva festen är det viktigt att förstå din målgrupp. Detta för att du ska kunna anpassa underhållningen av festen till din målgrupp. Din målgrupp kan exempelvis vara vänner, kollegor,anställda eller kunder.

Tips 3 : Bestäm datum

Det är viktigt att fastställa ett datum så fort som möjligt så att så många av dina gäster kan närvara vid eventet. Men också så att den underhållningen du vill ha är tillgänglig.

Tips 4: Bestäm lokalen

Att välja lokal är det absolut viktigaste beslutet av organiseringen av festen. Vill du ha något centralt eller mer avlägset. Hur ser det ut med parkering på plats. Vilken kapacitet har lokalen? Om lokalen uppfyller alla dina kriterier

Tips 5: Se till att människor att medvetna om din fest

När du organiserar en stor fest är det naturligtvist viktigt att det finns tillräckligt med människor för att skapa ett bra tryck. Det är därför viktigt att se till att  människor får kännedom om din fest. Skicka inte bara inbjudningar utan dela din fest på sociala medier.

Tips 6: Skapa en härlig fest med ett tema

Ett tema kan verkligen skapa en härlig atmosfär på festen. Om du har ett klart tema på festen blir de andra delarna av planeringen mycket enklare att välja mellan. Du kan exempelvis ha ett disco tema med en vinyl DJ eller varför inte ha 80-tals tema med DJ. Vi på Evenses har ett brett utbud av DJ’s där du kan välja mellan som kan skapa rätt stämmning på din fest.

Tips 7: Bestäm vilken musik som ska spelas

Det kan vara svårt att välja mellan att boka coverband, boka DJ eller ha en spellista som spelas. Det går såklart att ha en spellista på festen men fördelen med att ha ett coverband eller DJ är att det blir en helt annan typ av atmosfär på festen.

Tips 8: Njut av ditt event

Din fest är inte lyckad förens du tycker det själv! Se till att njuta av festen du organiserat.

Att organisera en fest kräver mycket tid och ger en hel del stress. Om du vill vara säker på att din fest går enligt planerna och att det finns artister på standby, kan det vara ett bra ide att boka din underhållning genom en professionell underhållningsbyrå.

Evenses erbjuder en rad olika underhållningspaket för att göra din fest perfekt. Det finns företagspaket, bröllopspaket eller födelsedagspaket för att hjälpa dig få allt du behöver för att få en lyckad fest.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via