Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Vinyl DJ

Hyr Vinyl DJ? Att anställa en bra vinyldeejay är ett bra komplement till ditt evenemang eller bröllop. Dessa DJ-skivor erbjuder alla ett unikt stilpaket och musikgenrer. Så det är helt upp till dig i vilken stil kvällen kommer att bli. Kanske är du en person med affinitet med 1970-talets musik. Eller föredrar du Disco, House, Techno eller Funk-musik på ditt evenemang? Nästan allt är möjligt. Diskjockeysna har ett intervall på 10 000 + elpees. Tveka inte att fråga om en bild i förväg, de har förmodligen det.

 

Alla Vinyl DJs har personligen och noga valts av Evenses. Vi kräver att lagen är professionell och så underhållande som möjligt. Vi kan säkert säga att varje diskjockey i vårt erbjudande är en erfaren och fulländad handling. Vi är privilegierade att ha ett exceptionellt utbud av Vinyl DJs på Boekingsbureau Evenses. Antingen kan vi / kommer alltid att leverera en framträdande handling.

 

 

Hyr Vinyl DJ för din fest, årsdag och evenemang

 

Är du intresserad av att boka en Vinyl Deejay? Fråga gärna en kostnadsfri offert. Vi beräknar sedan ett totalt pris för dig. På Boekingsbureau Evenses har vi också många fler typer av handlingar. Allround DJs, Drive-in-program, kända DJ och mycket mer. Se nedan för en översikt och hyra en Vinyl DJ:

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.