Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Video

Foto- och videoböcker för ditt bröllop, födelsedag eller fest? Bilder och videoklipp ger ett gott minne om din födelsedag, middag och personalfest. Bokningsbyrå Evenses erbjuder olika möjligheter att fånga ditt evenemang på foto och video, en fotoboende, videogästbok, fotograf och videograf. Bilderna och videoklippen är en unik och varm memento för dig själv och dina gäster. Våra fotografer har blivit utvalda av oss, vilket innebär att de är professionella fotografer som levererar vackert arbete. Från polaroid, foto trailer till en bröllopsfotograf. Gör ditt tillfälle en behandling för att inte glömmas bort. Specialisterna inom foto och video vet exakt vad de behöver göra och kommer spela in ett vackert minne för dig.

 

Hyra foto och video för din mottagning, personalfest eller middag

 

 

Du kan hyra en fotograf för din fest, eller tycker du mer om en fotobelysningslampa? Från att boka en porträttfotograf och en fotokolumn till en fotoboende, hjälper vi dig med glädje. Våra medarbetare är glada att kontakta dig för att svara på dina frågor. Frågor om att hyra en foto trailer, en bröllopsfotograf eller en företagsvideo, allt är möjligt. Sök efter den önskade fotografen, videofotografen eller fotobåden nedan.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.