Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Teater

Vill du hyra teaterslag för din mottagning, årsdag, bröllop eller företagsfest? Vid Evenses har vi olika alternativ för detta. Vi på bokningsbyrån Evenses erbjuder ett varierande utbud av teaterunderhållning. Du kan tänka på cameos, mim, akrobatik, jonglering, clowner för barn, ballong clowner, mimare, levande statyer, buktalare trapets, magi, dans och gatukonstnärer med bok på nätet.

                     

 

Letar du efter en humoristisk handling och vill du ha en speciell prestation vid ditt tillfälle? Se våra stora teater handlingar och visar att bryta isen eller att ha en fantastisk teater show på din fest. Vi har ett brett utbud av shower och teaterverk. Du kan tänka på förtrollare, typer och dansshow.

 

Teateruppgörelse anställa utan oro för ditt företagsfest, årsdag eller festival

 

Vi tar professionalism och kvalitet på största allvar, så vi har sett till att konstnärerna i vårt erbjudande uppfylla vissa kwalitieiten. Tänk på kreativitet, utseende och erfarenhet. Vi erbjuder också ett all-in-pris. Du behöver inte oroa dig för extra kostnader. Om du har några frågor, vänligen kontakta någon av våra anställda. Vi hjälper dig gärna med de frågor du har. Du kan nå oss 24/7 via telefon och e-post för mer information eller för att boka en teatralisk handling.

Ballon Artiest boeken kinderfeest
Ballongknytare
Ballongclown / färgstark artist som ger underhållning för unga och gamla med bra referenser!
Från:
29999,-Pris på förfrågana