Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Spåman

Fortune-teller böcker för din fest, evenemang, företagsfest, bröllop eller festival? En förtrollare eller handläsare skapar en twist på din händelse. Gästerna kan förutse framtiden senare i par, men också individuellt. Klärvojantens sessioner kan vara både långa och korta, tänk på i genomsnitt 1 till 10 minuter per session. Om så är fallet beräknar du att per person per timme kan förutsäga framtiden för i genomsnitt 6 personer. Evenses erbjuder olika möjligheter, till exempel en paranomal förtrollare, kartläggning av en Tarot-kort-legster och Handreader. Fortune-tellers ger personlig uppmärksamhet åt dina gäster på ditt parti, evenemang, personalfest eller bröllop, som ofta påminner om den förväntade framtiden av gästerna.

 

Fortune Teller böcker för din fest, bröllop eller händelse

 

Genom att hyra en fortuneteller ger du både dig själv och dina gäster en värdefull gåva. En förtrollare kan också bokas i kombination med andra handlingar av Evenses, till exempel något väldigt annorlunda, till exempel en fotospegel, champagne torn eller massage. Du kan planera din händelse så att du kan få ut det mesta möjliga. Bläddra ner för mer information om att hyra fortune tellers. Du kan också kontakta en av våra anställda, utan skyldighet, och vi hjälper gärna dig med att hitta den lämpliga förmögenhetsgivaren.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.