Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Soulband

Soul Band böcker för din fest, bröllop eller företagsfest? Det är en viktig ingrediens för framgången med ditt bröllop, födelsedag eller mottagning. Evenses erbjuder ett urval av professionella soulband som du kan boka. Så vi har autentiska soulband som spelar de riktiga soulklassikerna för dig och soulband som gör det till en riktig fest med sina funky musik och disco soul hits. Funk, disco, funkclassic och dans är alla element som kommer fram i våra själsband. Självbanden utgör en perfekt kombination med bland annat sångare, vindspelare, saxofonister och andra instrumentella musikinstrument. Våra själsband spelar ofta omslag, trevligt för viss variation mellan!
 

Soul bond hyra för ditt bröllop, företagsfest eller händelse

 

Våra själsband hyrs dagligen och bokas för evenemang, festivaler och fester. Alla soulband är utvalda på kvalitet, entusiasm och erfarenhet. Själleartisterna som bildar soulbandet är riktiga proffs och vet hur man gör din händelse till en framgång som ingen annan. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert för mer information eller ring vårt kontor. Vi är tillgängliga och hjälper dig gärna hitta rätt Soul Band för ditt evenemang.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.