Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Solist

Solistböcker för din fest, ceremoni, drycker, personalfest eller ungkarlfest. Genom att boka en levande solist se ditt bröllop eller födelsedagskalas, gör firandet bara mer speciell och är solist för pricken. Så du och din fest kommer att njuta av en fest, där solisten tar hand om den musikaliska inställningen. Vare sig det gäller ett bröllop, företagsevenemang eller en årsdag, kan en solist vara att passa korrekt slutförande av tillfället. Evenses erbjuder ett urval av professionella solister som du kan boka med oss. Tänk på att hyra en sångare eller sångare med uppbackning spår eller instrument, pianist, gitarrist och klassiska instrument som fiol eller harpa. Dessutom är det alltid möjligt att utöka våra solister, så att du kan sätta ihop en duo eller trio formation som passar dina behov och göra din fest speciell. Enkelt hitta en solist att boka för ditt tillfälle, rulla ner och titta på vårt urval av professionella musiker.

 

Solistböcker för din mottagning, dryck eller äktenskapsförslag.

 

Vill du anställa en solist för att slutföra din fest, eller att överraska din partner under ditt äktenskap med ditt kärleksnummer? Se vårt utbud av solister och begär ett förslag från den solist som appellerar dig mest. Vill du ha mer information om våra solister eller möjligheterna i solistens sammansättning? Våra evenemangsspecialister hjälper dig gärna med det här. Du kan nå oss 7 dagar i veckan och vi hjälper dig gärna till att boka en solist.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.