Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Silent disco

Hyr Silent Disco för din fest, evenemang, festival, företagsfest eller bröllop? En Silent Disco är det ultimata sättet att överraska dina gäster på ett roligt sätt. En Silent Disco skapar en unik atmosfär där du upplever musiken genom hörlurarna. Det trevliga med en Silent Disco är att din egen musik kan väljas, DJs har en mångsidig repertoar, som består av cirka 10 000 titlar. Oavsett din stil är det allt i Silent Disco, från dans till holländska klassiker och från rå själ till svängande disco, inget problem!

 

Hyr ett tyst disco för ditt evenemang, fest eller bröllop

 

Om du bokar ett Silent Disco hos Evenses behöver du inte oroa dig för någonting längre. Det tysta discoet är bokat med ett all-in-pris, vilket innebär att all nödvändig utrustning, en elegant DJ-bås, tillräcklig ljudteknik och en vacker ljusutställning ingår. Det enda du behöver göra är att njuta av din händelse, fest, festival, företagsfest eller bröllop. Det finns även ett sätt att göra din händelse ännu mer komplett, till exempel har du redan tänkt på en fotospegel, upplyst dansgolv eller kanske en cocktailbar. På följande sida kan du se information om Silent Disco. Du kan också kontakta någon av våra anställda utan skyldighet och vi hjälper gärna dig med dina frågor om att hyra ett tyst disco.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.