Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Show

Hyr en show för ditt bröllop, födelsedag eller fest? Shows ger en elegant och atmosfärisk inställning av händelser som ligger kvar i ditt minne. Bokningsbyrå Evenses erbjuder olika typer av shower som brandvisning, dansuppvisning, vävnadshandling och akrobatisk handling. Utställningarna är en unik och spektakulär upplevelse för dig själv och dina gäster. Gärningarna kan anlitas som små intima shower för att visa för en stor publik. Gör ditt tillfälle till en behandling som du aldrig kommer att glömma. Konstnärerna vet exakt vad de måste göra och är garanterade att leverera kvalitet.

 

 

 Visa hyra för din mottagning, personalfest eller middag.

 

Du kan hyra en trollkarl för din fest, eller tycker du mer om ett tecken? Tveka inte att skicka en kostnadsfri offert till en av våra artister. Från att hyra en dansare och en mage dansare till en presentatör hjälper vi dig med glädje.

 

Våra medarbetare är glada att kontakta dig för att svara på dina frågor. Frågor om att hyra en eldare, en snabb föredragare eller en akrobat är mycket möjligt. Sök efter den perfekta artisten för din show nedan.

boka%2BLed dansshow%2Bpixelpoi%2Bdansare
LED Dansshow: Lights Illusion
Lights Ilussion gör spännande dansframträdanden som gästerna sent kommer att glömma
Från:
15000,-Pris på förfrågana
LED16 Evenses
LED Dance Show
Ett dansstycke där en LED-show kombineras med dans vilket resulterar i ett fantastiskt framträd
Från:
7495,-Pris på förfrågana
boka en eldshow%2Beldshow%2Beld%2Belddanshow 1
Dancing Flames
Dancing Flames framträder fantastiska eldshower som alltid blir en hit bland gästerna
Från:
7500,-Pris på förfrågana