Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Sånggrupp

Eller sjunger en kör eller en kör för din julfest, mässa, kongress, födelsedag eller företagsevenemang? Vi på Evenses erbjuder dig de bästa polyfoniska sångerna från våra sånggrupper. Så vi har holländska sånggrupp, små jazzgrupper men även välkända band och sånggrupper. Singingformater är mycket lämpade för att skapa en krigare atmosfär vid din händelse. Med en välkänd sånggrupp kan du tänka på K-otic eller O'G3NE, de amaze alla med sin 3-röstsang. Även de berömda nederländska männen Nick & Simon kan bokas hos oss! Bildandet av våra sånggrupper är bra, precis som genren, från pop till rock och från klassisk till själ.

 

 

Sångare grupp böcker för din fest, företagsfest eller bröllop

 

Våra sånggrupper utför en kapell av spår från kända artister och de kan också sjunga världsmusik eller jullåtar. Den unika saken om en sånggrupp är att en sånggrupp är en sångkör som består av flera sångare eller sångare, som sjunger en capella under din födelsedagsfest, julfest, företagsfest eller evenemang. Om du fortfarande vill festa efter vokalgruppens framträdande är våra DJs en rolig tolkning. Vi hjälper dig gärna med lämpliga avies, förutom att vi är tillgängliga 7 dagar i veckan för alla dina frågor.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.