Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Polaroida fotografier

Polaroid fotoböcker för din festival, personalfest eller bröllop. På Evenses kan du boka Polaroid Photography för ditt tillfälle. Med en polaroidkamera har du bilderna tagit inom 1 minut i dina händer, bilderna kan också skickas digitalt efteråt. Om du bokar polaroidfotografi finns det flera möjligheter, till exempel kan en logotyp utvecklas för de tryckta polaroiderna, till exempel företagsnamn, bröllopsdatum eller jubileumsdatum. Du har också valet av olika storlekar av polaroidbilder, valet ligger hos dig. Polaroid-tjejerna och pojkarna går runt på ditt evenemang och tar bilder av dig och dina gäster, det skapar ofta en trevlig atmosfär. Förutom polaroidfotograferna har vi också andra handlingar och musiker som erbjuds på Evenses-webbplatsen, som ett band, DJ eller ett champagnetorn. Du kan göra din fest så komplett som du vill.

 

Polaroid fotograf böcker för din mottagning, temafest eller födelsedag

 

Evenses erbjuder ett all-in-pris, kostnaderna för resan och utrustningen ingår redan, så du kommer inte att möta några oväntade kostnader. För frågor eller offert kan du alltid kontakta en av våra anställda, utan förpliktelse, vi hjälper dig att hitta polaroidfotografer. Bläddra ner för att titta på valet av fotografer och polaroidfotografer.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.