Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Photo Booth

Foto båt hyra är ett trevligt extra alternativ för ditt bröllopsfoto, personalfest eller händelse. Med en fotoboende kan du göra din händelse lite mer speciell och ge dina gäster ett minne. Du kan också spara bilderna för att göra en gästbok. Vi på Evenses Entertainment har olika typer av fotobåtar, för små och stora evenemang. Tänk på en vanlig fotoboks, en LED fotoboks eller en fotoboks helt anpassad efter dina önskemål. Känn dig fri att leta efter möjligheterna på vår hemsida eller fråga din fråga till en av våra evenemangsspecialister.

 

Alla vill att deras fest ska vara minnesvärd och då kan man inte missa en fotobok vid ditt tillfälle. Fotografier eller videor är numera inte glömda vid ett evenemang och med en fotoboks kan du fånga de bästa minnena tillsammans med dina vänner eller familj. Dra ihop roliga ansikten, eller klä på varandra med olika attribut. Det är garanterat att skratta, skrika och bråka i fotobåden. Och detta garanterar igen de bästa och mest spontana bilder som dina gäster kan ta med dig. Fotobåtarna skriver också ut bilderna. På så sätt får dina gäster ett varaktigt minne om ditt evenemang eller fest. Efteråt skickar vi dig alltid bilderna digitalt igen, så att du också har ett varaktigt minne. Det är självklart också trevligt att lämna ett videobrev till bruden och brudgummen eller kollegaen. En fotobås kan inte göra det här, men inget behov! Vi har också en lösning för detta, nämligen en videobokgrund. Med en video gästbok kan du ge ett fint meddelande eller ett personligt meddelande till det nygifta paret eller till dina kollegor. Dessutom är det också mycket trevligt att kombinera en fotoboende och en videobokgrund. Det som gör en fotoboks så unik är att det medför ett varaktigt minne med det och det är också bra på ditt evenemang eller bröllop. Dessutom kan du få fotostickorna som kommer ut ur fotobåsen helt efter dina önskemål. Tänk på, till exempel, din (företags) logotyp eller dina namn som bara gifta par med en vacker ros. Detta gör ditt minne om fotobåten något mer unik. Vi erbjuder även våra fotobåtar i kombination med levande underhållning, jag vill hänvisa dig till ett av våra paket.

 

Hyr du en fotoboende för ditt företagsfest, bröllop eller evenemang?

 

Är du intresserad av att hyra en av våra fotobåtar? Ta en titt på vårt urval nedan eller kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Om du har några frågor? Ta gärna kontakt med en av våra evenemangsspecialister, de hjälper dig gärna med dina frågor att hyra en fotoboks.

fotob%C3%A5s till ditt br%C3%B6llop%2B f%C3%B6retagsevent%2Bfest
Hyr fotobås
Fotobås förhöjer stämningen på festen och skapar fina minnen bland gästerna.
Från:
6700,-Pris på förfrågana