Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Manlig sångare

Sångarböcker för din fest, födelsedag eller födelsedag? Boekingsbureau Evenses erbjuder dig de bästa holländska sångarna för ditt evenemang. Vi arbetar uteslutande med professionella artister med stor erfarenhet. Vår musiker kan bokas i alla olika stilar. På så sätt kan du hyra en Pop, Jazz, Blues, Soul och sångare att utföra omslag. Du kan också anställa sångare som följer med sig själva själva. Vi har ett antal sångare-gitarrister, sångerspianister och sångers DJ-spelare.

 

När du letar efter en artist för ditt bröllop i bakgrunden av din drink kan du hyra vår sångare - pianist. Om du föredrar att boka en sångare som utför popmusik för din enhet i showen kan du boka vår allroundsångare. Vill du ha festmusik till din födelsedag och vill du boka en av våra kända artister? Vi erbjuder dig ett antal välkända nederländska sångare som möter dina bröllops önskemål. Förutom våra holländsktalande sångare är det också möjligt att hyra en holländsk sångare. Ansökningar om nederländska folksångare kan göras på denna sida.

 

Sångare hyra för en oförglömlig fest, händelse eller bröllop

 

Vår personal kommer gärna att kontakta dig för att svara på dina frågor om att boka en av sångarna. Frågor om att hyra högtalare, belgisk musik, repertoar av jazzartister eller priset och kostnaderna för att hyra våra holländska och flamländska konstnärer är allting möjligt. Sök efter den perfekta artisten - sångaren nedan. Begär en kostnadsfri offert till din favoritsångare.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.