Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Lasershow

Hyr en lasershow för ditt företagsfest, födelsedag eller festival? Har du något att fira och vill du att din fest ska bli oförglömlig? Blinkar din händelse verkligen? Då behöver man inte titta längre och en lasershow är verkligen något för dig. Disco lasershowen kan helt anpassas till ditt tillfälle. Vi vid bokningsbyrån Evenses har flera lasershow.

 

 

Lasershowen kan anpassa sig till dina önskemål, till exempel ett tema på din fest. På en temafest som disco kan lasershowen justera sitt laserljus eller laserljus och använda disco lasrar.

 

 

Hyr en lasershow för ett visuellt spektakel!

 

 

Förutom en lasershow med rgb laser, har vi också andra tekniker tillgängliga för att säkerställa att din händelse löper smidigt. Med oss ​​är du också på rätt adress för att hyra en scen och ljus och ljud. Om du har några frågor om lasershowen eller den andra tekniken vi erbjuder, var god kontakta en av våra anställda. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om att hyra en lasershow. Du kan kontakta oss 24/7 per telefon eller e-post för att hyra en lasershow.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.