Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kvinnlig sångerska

Vill du hyra en sångare till din födelsedag, bröllop, årsdag eller fest? Evenses erbjuder dig en unik konstnär för varje tillfälle. Från nederländska till belgiska sångare, vid bokningsbyrån Evenses kommer din möjlighet att uppfyllas. Musikerna kan bokas i olika stilar, tänk på pop, blues, jazz, världsmusik och klassiska artister. Du kan självklart alltid hyra en vokalist som följer med sig på pianot. Evenses erbjuder sångerspianister, sångersaxofonist och sångerska-DJ.

 

Om du letar efter en utövare för att göra ditt tillfälle till en riktig fest, så är en dj-sångare ett bra alternativ att hyra. Om du föredrar någon som bara ger bakgrundsmusik under en ceremoni, kan du boka artist Suzy Jane eller Lisa-Marie. Vi erbjuder även välkända nederländska kvinnliga sångare eller en jazzsångare för att göra ditt tillfälle unikt och spektakulärt. Ansökningar för nederländska folksångare kan göras på denna sida och sedan enkelt bokad. När du bokar en av våra berömda nederländska, garanteras du en oförglömlig kväll.

 

Hyr en sångare för din ceremoni, dryck eller fest

 

Vill du lyssna på levande musik i din reception som sjunger av en av våra artister? För mer information om att hyra våra sångare, kan du alltid skicka in en icke-bindande ansökan. Vår personal kommer gärna att kontakta dig för att svara på dina frågor, även om du redan har bokat en av våra nederländska sångare eller sångare. Du kan naturligtvis fråga dina frågor när som helst om högtalare, repertoaren för våra sångare och priserna på att hyra en sångare.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.