Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Känt band

Känd banduthyrning för ditt bröllop, födelsedag eller fest? Evenses har ett brett utbud av välkända nederländska band. Vill du boka ett jazzband eller vill du hyra holländska artister? Evenses gör det möjligt. Kändisarna gör en unik och spektakulär upplevelse för dig själv och dina gäster. Gör ditt tillfälle en fest att komma ihåg med de berömda människorna. Konstnärerna vet exakt vad de måste göra och är garanterade att leverera kvalitet.

 

 

Om du vill att ditt bröllop att släppa en otrolig fest till exempel Boston Tea Party eller bara en duo som Nick och Simon, tveka inte att lämna ett anbud för en av våra vokalister. Från att hyra sångare och sångare till drummers och berömda musikgrupper, hjälper vi dig gärna.

 

Fira välkända band för en oförglömlig fest!

 

Våra medarbetare är glada att kontakta dig för att svara på dina frågor. Frågor om folksångare, afrikansk musik, är repertoaren av jazzartister i priset och kostnaden för hyra av våra holländska och flamländska band allt möjligt. Hitta det perfekta däcket nedan för ditt tillfälle.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.