Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kända urban artister

Urban hyrbilar för din fest, födelsedag eller stadsparti? Du kan boka nederländska hip hop artister för varje tillfälle via bokningsbyrån Evenses. Du kan tänka på kända hiphopartister som utför solo som Jebroer eller Boef. Men även för holländska artister som ger den bästa holländska hiphop som band, så talar vi naturligtvis om brödraskapet här.

Urban konstnärer har blivit extremt populära på kort tid, holländska sångare som Ronnie Flex är ett exempel på detta. Med sin träff "Zusje" blev han känd i ett fall. Hitten Drank & Drugs följde snart med rapparen Lil Kleine. Rappor Lil Kleine startade 2014 som presentatör av radioprogrammet Hip Hop NL, och dessutom har Jorik Scholten två album till hans namn, WHOP! och ensam.

 

Hyr stadsartister för din fest, födelsedag eller festival

 

En stadsartist från de nederländska toppböckerna? Vi finns alltid till hands för att ge dig råd om vilken artist i hip hop musik passar bäst din fest. Du kan också begära en offert, som anger de totala kostnaderna. Evenses arbetar med ett allomfattande pris, så det finns aldrig oväntade kostnader efteråt. Boka din stadsartist och upplev din händelse som en kväll ute! Se vårt kompletta utbud av välkända stadsartister här.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.