Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kända sångare

Känd sångare hyra för din bröllopsfest, födelsedag eller företagsfest? Bokningsbyrån Evenses har ett stort erbjudande och erbjuder evenemangshantering av kända nederländska. Vi hyr nederländska sångare och holländska sångare från olika genrer som pop, holländsk musik, folkmusik, rap och Urban. De berömda artisterna kan hyras för olika tillfällen som festivaler, festivaler eller ett årsdag.

 

Om du letar efter en bn att göra en "riktig fest" med holländsk musik, så är Jonna Fraser, Brace och Lil Kleine ett bra alternativ att hyra. Du kan också välja att boka nederländska folksångare som John West, Jan Smit eller Dré Hazes. Dessutom erbjuder vi också berömda sångare att fylla i ditt tillfälle, som O3GNE, Belle Perez, Do, Trijtnje Oosterhuis och Ilse de Lange.

 

Evenses erbjuder ett all-in-paket med kända artister, musiker, duo och solister. Det finns inga andra kostnader i samband med detta och du är säker på en fantastisk händelse där allt är ordnat. Kontakta oss för priserna på konstnärernas böcker.

 

Fira berömda sångare för din fest, evenemang och bröllop

 

Vårt bokningskontor svarar gärna på dina frågor om de bästa holländska sångarna, musiker, band eller kända nederländska konstnären. Vi har tusentals erfarenhetsfester: företagsfester, bröllop, privata fester och evenemang och vi hjälper dig gärna med festmusik. Du kan nu begära din offert med det angivna priset eller titta på menyn med kända sångare.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.