Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kända hip hop artister

Vill du hyra hip hop artister för din fest, födelsedag eller festival? I Evenses har vi ett brett sortiment av holländska hiphopartister, kan du boka dessa artister för varje tillfälle. Vi erbjuder solo hip hop artister som kan ge en soloföreställning, såsom Jonna Fraser och Bizzy. Men du kan också tänka på en holländsk hip hop band, har vi här olika band som gillar att ta hand om denna åtgärd.

Hip-hop är en musikstil runt sjuttiotalet har sitt ursprung i New York, främst i fattiga stadsdelen Bronx runt 90-talet, denna musik flugit till vår vackra Nederländerna började med Amsterdam gruppen Osdorp Posse i början av nittiotalet mycket fångad på. Fler och fler holländska artister har streamat genom denna musikgenre. Holländska sångare och rappare som, Sevn Alias ​​och Mr. Probz är ett exempel på detta. Med sina stora träffar har de blivit kända i ett slag för unga och gamla.

 

Hip Hop-artister på din födelsedag, fest eller festival!

 

En hip hopartist från de holländska toppböckerna? Vi finns alltid till hands för att ge dig råd om vilken artist i hip hop musik passar bäst din fest. Du kan också begära en offert, som anger de totala kostnaderna. Evenses arbetar med ett allomfattande pris, så det finns aldrig oväntade kostnader efteråt. Se vårt kompletta utbud av välkända stadsartister här.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.