Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Instrumental

Att hyra instrumental musik för att ge ditt evenemang, företagsfest eller bröllop mer atmosfär? Bokningsbyrå Evenses erbjuder olika typer av instrumentmusik för ditt tillfälle, såsom pianist, saxofon, harpist, violinist och gitarrist. De spelar klassisk musik, 70-talsmusik, topp 40 musik, soulmusik och mycket mer. Om du föredrar tyst instrumental bakgrundsmusik eller romantisk musik, så är det också möjligt! En violinist som spelar klassisk musik vid din mottagning eller ceremoni är garanterad att vara ett tillägg för ditt tillfälle. Instrumentmusik kan också användas vid en begravning. Tänk till exempel av en harpist, det här är mycket lämpligt som begravningsmusik eller begravningsmusik.

 

Det är också möjligt att boka en välkänd musiker med oss. Tänk till exempel på Iris Kroes, hon har en vacker röst- och harpspel eller Cor Bakker med sin vackra pianokonst.

 

Vill du anställa lämplig instrumentell levande musik för ditt tillfälle? Vi hjälper dig gärna med att hitta en lämplig musiker för ditt evenemang, och det är också möjligt att hyra en trevlig sångare till din fest. Våra musiker har mycket att erbjuda, tycker om nederländsk, afrikansk och skotsk musik. En kombination av musiker, sångare och en orkester är givetvis också möjligt. Vi tycker om att tänka med dig för att göra din fest till en succé. På vår hemsida www.evenses.com kan du se erbjudandet och få olika idéer. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan per telefon via post. Vänligen kontakta oss eller begär ett offert.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.