Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Coverband

Coverband för ditt bröllop, födelsedag eller festböcker? Genom band sökande artiestenbureau Evenses dig för din fest perfekt liveband som allround coverband, rock n roll band och tribute band hyra. Våra coverband utför befintliga hits från kända artister. Våra nederländska konstnärer är redo att göra ditt evenemang fantastiskt. Titta inte längre för att hitta det bästa nederländerna och Belgien!

 

 

Evenses erbjuder dig ett brett utbud av musikgrupper som kan spela låtar till ditt bröllop. Vår känsla bra coverband för bröllop är bokade i varje genre, som du kan som bröllop band reserv ett rockband, jazz coverband, jazzband, rockband eller ett disco beat band att göra bra livemusik. Du kan begära ett urval av festmusik som utförs av kända nederländska sångare eller en holländsk sångare. Om du föredrar att hyra rocktäcke från ett nederländskt coverband, kan du till exempel boka ett av våra rockband. Det nederländska rockbandet är extremt populärt och efterfrågas ofta som ett undercoverband. Andra populära genrer av musik från 60- och 70-talet, dixie, rock n roll, topp 40, Surinam band, funk, Limburg band, tribute, klassiska och allround coverband. Tvivlar du fortfarande på om du vill boka en DJ eller ett band på ditt bröllop? Tänk sedan på ett av vårt parti band med DJ som PartyMusic eller ambassaden. Bandbokning är enkelt med hjälp av våra evenemangshanterare. Kontakta oss gärna för information om hjälp med bandsökning och att hyra det perfekta musikbandet.

 

Coverband böcker för din fest och bröllop

 

Coverband från Nederländerna och belgiska täckband är redo att få dig och dina gäster på dansgolvet. Våra festband kan bokas för alla tillfällen. Varje professionell konstnär är personligen upphandlad på grundval av entusiasm, musikalitet och erfarenhet. För att få mer information om kostnaderna för ett omslagsband kan du begära ett helt gratis citat. Här är kostnaderna och de totala pris Evenses använder för att anställa någon dans orkester och täckgrupp. Också rulla ner för mer information och hyrestäckgrupper på holländska festivaler, bröllop eller födelsedag eller kontakta någon av våra medarbetare för boken coverband.

Omslag 453
Get Up & Dance
Get Up & Dance är ett proffisionellt coverband som lyser upp er fest
Från:
29999,-Pris på förfrågana
IMG 7803 1
Highway to Weekend
Highway To Weekend är det ultimata partybandet för företagsevent, bröllop och privata fester
Från:
17950,-Pris på förfrågana
Bild 3
Perfekt partyband för ditt evenemang. Professionellt partyband bestående av två yrkesmusiker.
Från:
18750,-Pris på förfrågana
Spelning 8
Coverband med lång erfarenhet. Spelar blandad musik: 60-tal, discodängor och nyare hits.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
 MG 3424
Frank Martini erbjuder show till exklusiva middagar, galakvällar och företagsevent.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
IMG 1686 1000x409
Professionell duo som levererar högklassiga spelningar till bröllop, firmafest och privat fest.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
Bad Vemdalen 1
Bad Influence
Ett av Stockholms och Sveriges vassaste coverband med 25 års erfarenhet i bagaget.
Från:
29999,-Pris på förfrågana
2G3Qfo IaLztg mj1Fh52qcgk8b70iZgLg
Professionellt tvåmannaband med känsla för publikt engagemang som spelar modern partymusik.
Från:
14950,-Pris på förfrågana