Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Hardstyle / Hardcore / Techno DJ

Hardstyle DJ / Hardcore DJ / Techno DJ-böcker för din festival, företagsfest, årsdag eller bröllop? Vi är glada att hjälpa till med bokningsbyrån Evenses. Vi på Evenses har ett stort utbud av hardcore DJs, hardstyle DJs och techno DJs. De är DJs som har gått igenom de största partierna i Nederländerna och Belgien under ett antal toppår. Du kan redan beundra dem på festivaler som Mysteryland och Intens Festival. Vi har de stora DJ-namnen på hemsidan, inklusive Yellow Claw och DJ Paul Elstak.

 

Hardstyle DJ / hardcore DJ / techno DJs Yellow Claw och DJ Paul Elstak inte att föreställa sig scenen med dessa genrer. Gul Claw startade på Amsterdam disco Jimmy Woo med sin egen temafest. De är en dynamisk DJ-trio som har varit på festivaler, som Coachelle och Tomorrowland. DJ Paul Elstak har också ett antal glada hardcore- och hardcore-klassiker till hans namn. DJ har de berömda låtarna Rainbow in the Sky och Luv U More till hans namn.

 

Hardstyle DJ / Hardcore DJ / Techno DJ hyra för din festival, stadsfest eller händelse

 

Har du blivit entusiastisk om hardstyle / hardcore / techno DJs? Titta här för möjligheterna. Kontakta oss gärna. Vi är glada att ge dig råd om de välkända DJ-erna. Du kan nå oss dygnet runt via telefon eller du kan begära ett gratis offert via e-post.

Yellow Claw boeken
Vill du anordna en oförglömlig fest? Då kan du boka Yellow Claw från Evenses nu!
Från:
29999,-Pris på förfrågana