Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Gitarrist

Vill du hyra en gitarrist för ditt evenemang, bröllop, årsdag eller födelsedag? På Evenses har vi ett stort sortiment av instrumentgitarrister, (kända) sångare-gitarrister och DJs i kombination med gitarrist. En DJ med en gitarrist, till exempel, skapar ett unikt ljud och lämnar ett speciellt intryck på dina gäster. Dessutom kan en instrumental gitarrist röra många musikälskare med sin imponerande gitarrspel. Om du föredrar att hyra ett gitarrband eller troubadour för fester och andra parter kan du.

 

 

Evenses levererar högkvalitativa gitarrister. Förutom att spela gitarr och följa gitarrundervisning har många följt en högskoleutbildning och många års erfarenhet av att utföra och underhålla.

 

Evenses erbjuder dig ett skräddarsytt erbjudande utan förpliktelse.

 

Våra artister spelar bland annat spansk gitarr, jazzgitarr, klassisk gitarr, akustisk och elektrisk gitarr. Kontakta oss gärna. Vi tittar på dina önskemål tillsammans med dig och vi skulle gärna ge dig en kostnadsfri offert.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.