Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

DJ och violinist

DJ med violinböcker till ditt bröllopsfest, födelsedagsfest eller företagsfest? Vid Evenses är det möjligt att boka en live violinist med en DJ. Fiolisten kommer att spela flera låtar med DJ i tre timmar, där hennes violinmusik passar bra. Från erfarenhet vet vi att en levande musiker alltid uppskattas av en DJ. En DJs flexibilitet går bra med den levande delen av en extra musiker. Eftersom våra violinister har mycket erfarenhet, vet de hur de ska vara flexibla. Tillsammans med en DJ gör våra violinister en speciell och gnistrande fest av alla prestationer. Våra violinister, förutom att vara en duo med DJ, kan också bokas i andra formationer eller inställningar, som solo eller i ett klassiskt ensemble.

 

DJs av Evenses kan utföra i olika duos. Förutom duo DJ och fiolspelare kan han också ge bort en bländande prestanda som duo DJ och saxofonist, DJ med sång, DJ med percussionst eller DJ med trumpetspelare.

 

DJ och violinböcker för ditt företagsfest, evenemang eller temafest

 

Ser du redan djuren och fiolisten framför dig? Fråga sedan om en kostnadsfri offert. Har du några frågor om att hyra en DJ med en violinist? Ring eller maila oss. Vår personal hjälper dig gärna med dina frågor om att hyra duo DJ och violinisten. Vi är till din tjänst 7 dagar i veckan.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.