Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

DJ och gitarrist

Boka en DJ & live gitarrist? Detta är möjligt om du har bokat en DJ med oss, men du kan också boka en enda gitarrspelare med din egen DJ. Våra allround DJs ger en energisk show som standard, full av träffar från förflutna och nuvarande. Det är också möjligt att vidarebefordra förfrågan nummer, så du kommer definitivt att lära känna dina favoritlåtar. En expansion av DJ-showen är möjlig i form av en levande gitarrist. Våra gitarrister är alla professionella och har stor erfarenhet. Detta låter dem svara bra på den musik som DJ spelar. Eftersom de kan improvisera bra vet de hur de ska spela bra på varje låt.

 

DJ & gitarrist hyra för din festival, evenemang eller bröllop

 

Förutom en gitarrist är det också möjligt att anställa andra musiker för en performance med en DJ. Du kan tänka på en percussionist eller saxofonist, men också en trumpetspelare eller violinist. En kombination är också möjlig. Har du redan en idé om önskad underhållning för din fest? Eller kanske har du frågor om möjligheterna? Du kan alltid ringa vår personal för att diskutera allt och begära en kostnadsfri offert.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.