Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

DJ och band

DJ och Band böcker för din födelsedag, bröllop eller fest? Med skivan DJ och band blandas de bästa levande musikerna med en bra DJ. I den här kombinationen läggs mer atmosfär och kraft till festen, den perfekta handlingen att boka när man vill ha en fest. Banden har sin egen DJ och matchar därför perfekt. Banden spelar olika genrer som pop, rock, hus och själ. Naturligtvis tar de hänsyn till dina önskemål och preferenser. Dessutom består bandet av olika musiker som trummis, gitarrist och basist. Det är också möjligt att välja ytterligare instrument som vädjar till dig.

 

DJ och band hyra för din mottagning, bröllop eller fest

 

DJ som spelar med bandet tar också hand om musiken under pauserna. Detta gör att festen går bra. Dessutom är det också trevligt när en DJ börjar festen och bandet kommer därefter. Så partiet kan tyst ingå och sluta med en smashing av både DJ och bandet. Om du fortfarande inte har slutat festa efter DJ och bandets prestanda? Därefter kan DJ också fortsätta i några timmar. Om du har frågor om DJ och band kan du alltid kontakta oss. Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan för att svara på dina frågor och ge dig lämpliga råd.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.