Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Dixieland orkester

Dixieland band för ert parti, bröllopsdag eller hyra ut? En Dixieland bandet få en jazzig atmosfär till alla tillfällen. Förutom att vara en dixieland band kan gästerna roa de också överväga en mångsidig perfekt. De spelar popmusik, topp 40 musik, jazz och holländska allsång. Till exempel är dessutom möjligt valfri kombination, tänk på en fin Dixieland trio, band eller bara en hel orkester. Våra Dixieland band är flexibla och tar hänsyn till dina önskemål. Föredrar du en kör Dixieland band som underhöll gästerna när hon gick? Då är det inget problem. Våra Dixieland band är mobil, men vi kan också bara utföra på scenen. Med en kombination av sång och instrument som banjos, tubas och horn känna våra Dixieland musiker att göra en stor fest.

 

Dixieland orkester hyra för stads party, festival eller händelse.

 

För varje tillfälle kan du boka vår dixieland band som öppningen av din butik, på den lokala marknaden eller bara på din egen fest. Det roliga är våra dixieland band som de kan svara på många frågor. Så att de kan med jultomten och julen skräddarsy ditt tema och de själva vidta nödvändiga kläder med. Är du nyfiken på vilken typ av musik som våra Dixieland band spela? Du kan lyssna på Dixieland musik från demos. Vi hjälper dig att göra ditt evenemang en framgång, så att du kan alltid kontakta oss för rådgivning. Vi har öppet 7 dagar i veckan och är glada att hjälpa till.

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.