1 filter
Sortera efter: Relevans
Foodtrucks
100% matchning

Foodtrucks

Olika foodtrucks med olika läckra maträtter och drycker.

6995 kr - 11190 kr
Vill du hyra catering? Kolla in catering alternativ som går att hyra
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via

Eller låt oss ringa tillbaka

Catering

Vill du hyra catering till din fest eller evenemang? Ett trendigt champagnetorn, kaffe, cocktail smoothie eller syrgasbarer kan hyras komplett med personal, till  fest, evenemang, bröllop eller firmafester. Vår baruthyrning och catering är tillgänglig till alla olika platser.

Evenses erbjuder ett antal bra alternativ när det gäller catering på plats för din fest, festival eller ditt bröllop. Vi har olika alternativ för varje tillfälle. Du kan välja mellan en cocktailbar, en kaffebar, en smoothiebar, en syrgasbar och ett champagnetorn. Alla dessa alternativ kan givetvis anpassas till dina önskemål.

Catering, baruthyrning och food trucks

Vi erbjuder endast kompletta paket. När du hyr vår bar kommer den med professionella bartenders som behärskar sina arbetsuppgifter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för dig eftersom vi erbjuder barer för både stora och små evenemang. Vi kan också anpassa din bar genom att placera företagets logotyper på till exempel baren, cocktailtornet och personalkläder. När du hyr en bar från oss kommer den som standard med dekorationer, glas, all nödvändig utrustning, barpersonal med lämplig klädsel samt installations- och transportkostnader.

Blogg om catering

Anordnar du ditt bröllop och middagen är det sista du behöver för att se till att det redovisas? Kommer det årliga kontorsfesten igen och letar du fortfarande efter sätt att se till att människor har något innehåll? Eller kanske din egen födelsedag snart kommer och du inte vill spendera hela kvällen i köket? En välsmakande och snyggt ordnad cateringtjänst kan vara det perfekta tillskottet till det evenemang som du ska ordna.

Det finns en stor chans att du redan har deltagit i evenemang med catering och kanske inte ens har insett det vid den tiden. Catering avser att ta hand om mat och dryck från företag för evenemang, fester och festivaler. Partiet som tillagar maten kallas ofta cateringfirma och i allmänhet sker beredningen av all mat i ett stort kök på en central plats eller i en matbil eller stall.

Ett tillfälle som ofta är direkt förknippat med catering är ett bröllop, men att ha catering kan vara bra på många andra typer av fester och evenemang också. Förutom läckra flergångsmiddagar på bröllop kan du också boka catering till din sons tioårsfödelsedag, för den kommande juldrycken på kontoret eller för en brunch med vänner du har ordnat. Att boka catering är ett beslut att du enkelt kan vinna dina gäster oavsett tillfälle.

Begreppet catering är ganska brett, men bokning kan ta otaliga olika former. Från fem-rätters middagar, ett omfattande cocktailval, oljiga snabbmatsbilar och en dessertbar är alla typer av cateringalternativ. Oavsett vad du letar efter, är det allt möjligt med hjälp av rätt catering och Evenses.

Ändå behöver bokning av catering till ditt party eller evenemang inte nödvändigtvis vara komplicerat. Men med tanke på det varierade utbudet av cateringfirma i Sverige, är det lämpligt att begära hjälp av en fest med erfarenhet som Evenses. Vi har en omfattande portfölj av cateringfirma som vi redan har arbetat med många gånger tidigare. Vi gör gärna denna expertis tillgänglig för våra kunder så att du kan boka den perfekta catering för det evenemang som du ska anordna.

Om du först vill utforska de tillgängliga alternativen själv kan du börja med vår webbplats. Där kan du med hjälp av sökmotorn redan undersöka. På så sätt kan du snabbt hitta de perfekta alternativen baserat på typ av evenemang och tillgänglig budget.

Dessutom finns våra evenemangsspecialister tillgängliga sju dagar i veckan för att svara på dina frågor om bokning av professionell catering. Du kan alltid nå dem genom att fylla i offertformuläret på webbplatsen och skicka det utan förpliktelse, eller via e-post eller telefon. På Evenses kan du anta att vi tillsammans bokar den catering som passar perfekt till det evenemang som du ska anordna.

Olika typer av catering, men alltid högsta kvalitet

Catering har blivit en mycket populär del av många olika typer av fester och evenemang i Sverige under förra seklet. Detta beror främst på att det helt enkelt är lättare att lämna tillagning och servering av mat och dryck till en fest som är specialiserad på detta. Av den anledningen har vårt sortiment av professionella cateringfirmor vuxit mycket snabbt under de senaste åren, vilket har resulterat i en enorm variation i de tillgängliga alternativen.

Du kan till exempel boka vanlig catering på Evenses, där en fast meny serveras till folket på din fest. Du kan dock också välja mer äventyrliga och originella alternativ, som att boka en matbil som kommer att placeras vid ditt evenemang och förbereda läckra snacks på plats. Eller vad sägs om en äkta fish and chips-bås som en överraskning för din mans födelsedagsfest?

På tal om barnfester, en sockervaddmaskin, popcornmaskin, snökottmaskin och andra söta godisar är perfekta för barnfödelsedagsfester eller karnevaler. En smoothiebar kan vara perfekt för ett företagsevenemang där gästerna kan njuta av en godis medan de går igenom en vardaglig prisutdelning.

Om du tittar på vår hemsida hittar du många andra alternativ angående catering. Från cocktail- och kaffebarer till chipsbutiker och juicebarer, du hittar säkert ett alternativ som passar dig. Du kan också ringa hjälp från våra festplanerare för att hjälpa dig under din sökning.

Några fördelar med att boka catering

Som du kommer att förstå ger bokning av catering många fördelar för dig som arrangör. Att ta hand om mat och dryck är ofta ett centralt inslag i många fester och evenemang, så att ha ett företag som tar hand om detta för dig kan frigöra mycket tid för mottagning, förberedelse av platsen, säkerhet. Men om du ännu inte är helt övertygad om mervärdet av professionell catering kommer vi att lista ett antal fördelar nedan.

Du har mer tid för andra saker

Naturligtvis är äta och dricka en viktig del av festen eller evenemanget som du ska anordna, men det är inte den enda delen. Genom att outsourca catering kan du som arrangör hålla dig upptagen med resten av organisationen och du behöver inte oroa dig för köket under festen. Du har redan tillräckligt med dig innan och under evenemanget, så att veta att catering är i ordning säkerställer att allt tas om hand för dig.

Du har fler alternativ under förberedelserna

Om du ska boka catering för ditt parti eller evenemang, måste du diskutera med cateringfirman under förberedelsen hur många människor kommer att behöva förbereda sig för och vad förberedelserna innebär. Genom att anställa en professionell cateringfirma får du mycket mer val och flexibilitet inom detta område. Chansen är stor att matleverantören kan förbereda mycket mer olika saker på mycket kortare tid än du gör i ditt eget kök, så dra nytta av det. Genom att boka catering har du mycket mindre gränser.

Du kan svara på speciella önskemål lättare

Visst vid fester med många gäster, till exempel ett stort bröllop eller en omfattande lunch, finns det gäster med speciella önskemål angående mat och dryck. Tänk på allergier eller intoleranser till exempel. Om du arbetar med professionell catering kan du informera cateringfirman och detta kommer att beaktas när du förbereder dig. Om möjligt justeras menyn till och med här och där för vissa människor så att alla kan njuta av festligheterna utan problem.

Du kan anpassa catering till evenemanget

Även när det gäller catering är en professionell inte som den andra. I Storbritannien kan du hitta många allmänna cateringfirma, men också många specialister på specifika kök. Det finns till exempel cateringfirma som bara fokuserar på bröllop eller som bara serverar indonesisk mat. Genom att välja rätt catering kan du se till att mat och dryck du bokar exakt matchar tillfället. I många fall tar catering även hand om personalen och besticket, vilket ger dig ännu fler möjligheter att ytterligare personalisera ditt parti eller evenemang.

Vad Evenses kan göra för dig

Bokning av catering behöver inte vara svårt alls, absolut inte om du redan vet mer eller mindre vilken typ av evenemang du ska anordna och vilken roll catering kommer att spela. Så det är verkligen användbart att ha en ganska klar uppfattning om det innan du börjar din sökning. Inte varje cateringfirma passar den typ av fest du tänker på, så se till att välja det bästa alternativet som finns tillgängligt.

Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.