Vill du hyra catering till din fest eller evenemang? Ett trendigt champagnetorn, kaffe, cocktail smoothie eller syrgasbarer kan hyras komplett med personal, till  fest, evenemang, bröllop eller firmafester. Vår baruthyrning och catering är tillgänglig till alla olika platser. 
Evenses erbjuder ett antal bra alternativ när det gäller catering på plats för din fest, festival eller ditt bröllop. Vi har olika alternativ för varje tillfälle. Du kan välja mellan en cocktailbar, en kaffebar, en smoothiebar, en syrgasbar och ett champagnetorn. Alla dessa alternativ kan givetvis anpassas till dina önskemål.

Catering, baruthyrning och food trucks

Vi erbjuder endast kompletta paket. När du hyr vår bar kommer den med professionella bartenders som behärskar sina arbetsuppgifter. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för dig eftersom vi erbjuder barer för både stora och små evenemang. Vi kan också anpassa din bar genom att placera företagets logotyper på till exempel baren, cocktailtornet och personalkläder. När du hyr en bar från oss kommer den som standard med dekorationer, glas, all nödvändig utrustning, barpersonal med lämplig klädsel samt installations- och transportkostnader.

Vi levererar i hela Sverige. Har du frågor? Kontakta oss gärna för information om catering uthyrning.