Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Brassband

Hyr ett mässingsband? Våra mässingsband gör varje företagsfest, byparty, evenemang och bröllop en stor fest! Ett svängande mässingsband är en bra handling för din fest, festival, evenemang och öppningsceremoni. Brassbanden består av enbart professionella musiker, personligen utvalda av Evenses. Brassbandet kan bokas vid olika tillfällen. Tack vare de svängande trummelinjerna med en karibisk touch, är våra mässingsband en garanti för en underhållande prestanda. Våra mässingsband har varit upptagna i flera år och erbjuder underhållning för både unga och gamla. Brassbandet är mycket interaktivt eftersom de kan gå genom hallen eller gatan. Dessutom kan de naturligtvis också spela på ett stadium.

 

 

Våra mässingsband kan beställas i olika formationer. Standardalternativet är ett brassband bestående av trummare och vindspelare. Du kan också hyra bandet med dansare för att göra det ännu mer festligt. Om du letar efter riktigt skådespel kan bandet även utföra med eldsätare. Det finns något för alla. Vi erbjuder dig alltid ett all-in-paket. Det innebär att inga oväntade kostnader debiteras efteråt. Tänk på exempelvis resekostnader och kostnader för ljudutrustningen. Vid Evenses ingår detta i en bokning. Allt är ordnat till sista detalj.

 

Brass band böcker för din stad festival, festival eller födelsedag

 

Banden är personligen utvalda av oss på erfarenhet och utseende. Visa alternativen här!

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.