Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Artister

Gör kända konstnärer bok för din företagsfest, födelsedag eller bröllop? Genom vårt bokningskontor kan du boka de bästa holländska sångarna, belgiska sångare, holländare sångare och berömda DJ-spelare för varje körning i showen. Artister Agency Evenses erbjuder dig, för varje tillfälle och alla evenemang, en berömd holländare att hyra som konstnär.

 

En bokning av nederländska sångare som Brace, Jan Smit, Nielson eller rappers Ali B och Ronnie Flex gör ditt företagsfest eller födelsedagsfest till en oförglömlig upplevelse med holländsk musik. Kanske föredrar du för holländska sångare som den populära O'G3NE, Glennis Grace, Shirma Rouse, Eva Simons, sångaren Do eller Ilse de Lange vackra landmusik. Om du vill boka artister som utför i större fomationer, kan du överväga Twarres, Popgunn eller Broederliefde att hyra. Om du vill göra en riktigt fin fest så är de holländska folksångarna Dré Hazes med Andre Hazes blod, svett och tårar, Gerard Joling eller Jody Bernal bra exempel på en bner att boka. Evenses kan för varje tillfälle erbjuda konstnärer, nederländsktalande sångare och sångare som passar dina behov.

 

 

Förutom holländsk musik och popmusik kan våra artister också erbjuda elektronisk festmusik. För detta rekommenderar vi våra välkända nederländska DJs att hyra. Till exempel, om du vill ha en välkänd DJ, kan du boka DJ Jean, Fajah Lourens, DJ Chuckie, DJ Dyna, DJ Paul Elstak eller Quintino. För en översikt över alla kända nederländska personer klicka här. Våra andra DJs springar för dig i alla stilar och former. På så sätt kan du boka DJs med instrumental ackompanjemang. Se den här sidan för mer information om att hyra våra allround DJs.

 

Kända artister bokar för ditt företagsfest, festival eller födelsedag

 

Priserna på de konstnärer du vill boka är självklart viktiga. Att boka välkända personer är som regel inte billigt. Men minnet av de berömda nederländska artisterna som du bokar kommer att förbli lång. Kanske har du varit gift i 25 år, har en födelsedagsfest eller gifter du dig. Då är det en underbar upplevelse när de bästa sångarna från Nederländerna eller Belgien kommer att spela nederländska låtar på ditt parti. Vi skulle gärna kontakta dig för att svara på frågor om kända sångare, sångare, uthyrning av belgiska konstnärer och kostnader för kända artister. Boka enkelt eller begära en kostnadsfri offert med priserna. Evenses erbjuder dig priset som ett totalt pris. Vi hjälper gärna till med mer information om bokning av kända artister.

19648041 1427296993982771 1058158161 o
Porträtt och Karikatyrkonstnär
Våra konstnärer skapar varaktiga och humoristiska minnen till din fest eller ditt evenemang.
Från:
2500,-Pris på förfrågana