Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Kända band

Känd banduthyrning för ditt bröllop, födelsedag eller fest? Evenses har ett brett utbud av välkända nederländska band. Vill du boka ett jazzband eller vill du hyra holländska artister? Evenses gör det möjligt. Kändisarna gör en unik och spektakulär upplevelse för dig själv och dina gäster. Gör ditt tillfälle en fest att komma ihåg med de berömda människorna. Konstnärerna vet exakt vad de måste göra och är garanterade att leverera kvalitet.

 

 

Om du vill att ditt bröllop att släppa en otrolig fest till exempel Boston Tea Party eller bara en duo som Nick och Simon, tveka inte att lämna ett anbud för en av våra vokalister. Från att hyra sångare och sångare till drummers och berömda musikgrupper, hjälper vi dig gärna.

 

Fira välkända band för en oförglömlig fest!

 

Våra medarbetare är glada att kontakta dig för att svara på dina frågor. Frågor om folksångare, afrikansk musik, är repertoaren av jazzartister i priset och kostnaden för hyra av våra holländska och flamländska band allt möjligt. Hitta det perfekta däcket nedan för ditt tillfälle.

Persfoto The Tour 2017
Boka The Tour
The Tour levererar en solid föreställning och har ett oslagbart rykte som live artister!
Från:
29999,-Pris på förfrågana
vengaboys boeken feest evenement
Boka Vengaboys
Du kan boka denna framgångsrika dansgrupp från 90talet när du behöver en speciell fest
Från:
7000,-Pris på förfrågana