Soulband boeken

Soul Band böcker för din fest, bröllop eller företagsfest? Det är en viktig ingrediens för framgången med ditt bröllop, födelsedag eller mottagning. Evenses erbjuder ett urval av professionella soulband som du kan boka. Så vi har autentiska soulband som spelar de riktiga soulklassikerna för dig och soulband som gör det till en riktig fest med sina funky musik och disco soul hits. Funk, disco, funkclassic och dans är alla element som kommer fram i våra själsband. Självbanden utgör en perfekt kombination med bland annat sångare, vindspelare, saxofonister och andra instrumentella musikinstrument. Våra själsband spelar ofta omslag, trevligt för viss variation mellan!
 

Soul bond hyra för ditt bröllop, företagsfest eller händelse

 

Våra själsband hyrs dagligen och bokas för evenemang, festivaler och fester. Alla soulband är utvalda på kvalitet, entusiasm och erfarenhet. Själleartisterna som bildar soulbandet är riktiga proffs och vet hur man gör din händelse till en framgång som ingen annan. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert för mer information eller ring vårt kontor. Vi är tillgängliga och hjälper dig gärna hitta rätt Soul Band för ditt evenemang.

Boka coverband till br%C3%B6llop%2Cf%C3%B6retagsfest%2C f%C3%B6delsedagsfest

Michelle and the Diamonds

Coverband, Rockband, Jazzband, Soulband

Michelle and the Diamonds

Coverband, Rockband, Jazzband, SoulbandMichelle and the Diamonds är ett professionellt coverband med fantastisk underhållning17500,-Lees meer
jazzband boekingen receptie 0

Drinks On Us

Soulband

Drinks On Us

SoulbandBandet för ditt bröllop, din fest eller middag: dom kan också spela jazzig bakgrundsmusik, dans9000,-Lees meer