Kvinnliga DJs på frammarsch – 5 anledningar att hyra en kvinnlig DJ.

DJ good vibes .jpg

Både nationellt och internationellt har kvinnliga DJs börjat erövra evenemangsmarknaden. Kvinnliga DJs är fortfarande i minoritet men deras hårda arbete har redan visat stora resultat. Detta är inte förvånande, då de flesta kvinnliga DJs är har väldigt höga ambitionsnivåer och pressterar mycket bättre än sina manliga kollegor. Vi ger dig 5 skäl till varför du OCKSÅ ska välja en kvinnlig DJ till bröllop, privatfest eller företagsfest.

1. Överraska dina gäster med en kvinnlig DJ

Sverige är känt för det stora antalet manliga DJ stjärnor som Axwell, Avicii, Steve Angelo, Alesso, Eric Prydz med flera. Dessa är alla stora namn men de halvkända manliga DJs blir lätt bortglömda i mängden. Det är annorlunda med de kvinnliga DJs. Trots att kvinnliga DJs är på väg att nå toppen är det fortfarande relativt ovanligt att hyra en kvinnlig DJ under privata och företagsevenemang.

Detta gör kvinnliga DJs unika och du kommer förmodligen överraska dina gäster och skapa ett oförglömligt intryck om du hyr en kvinnlig DJ. Tack vare de kvinnliga DJs underbara prestation kommer dina gäster prata om detta under en lång tid framöver och det är inte omöjligt att du inspirerar dina gäster att hyra en kvinnlig DJ till deras bröllop, företagsfest eller privata fest.

2. Kvinnliga DJs är professionella och ambitiösa

Hyr du en kvinnlig DJ kan du kombinera professionellt uppträdande med den kvinnliga konstnärens charm för att skapa ett unikt evenemang. Alla Evenses kvinnliga DJs har genomgått ett noggrant urval för att garantera att de kan levererar ett professionellt uppträdande och anpassa sig efter dina önskemål. Våra kvinnliga DJs är professionella och ambitiösa. Dessutom har de stor erfarenhet av att spela på stora fester, evenemang, festivaler, bröllop, företagsfester och födelsedagar.

3. Kvinnliga DJs har en professionell arbetsinställning

I Sverige har vi många professionella kvinnliga DJ stjärnor som exempelvis Rebecka och Fiona (Rebecca & Fiona) och Ida Engberg. Mer nationella stjärnor som Lady Bee och Fajah Lourens är också på frammach men kvinnorna är fortfarande i minoriteten. Pågrund av detta finns det en vilja hos de kvinnliga DJs att bevisa att de är minst lika bra (och till och med ännu bättre) än sina manliga kollegor. Kvinnliga DJs är därför mycket ambitiösa och professionella och kommer därför att lägga mycket energi på varje unika show. Tack vare deras erfarenhet, höga ambition och professionella arbetsinställning kommer ditt evenemang garanterat att bli lyckat.

4. Kvinnliga DJs skapar en unikt dimension på evenemanget

Med en kvinnlig DJ bakom skivspelaren kommer det skapas en helt ny unikt dimension på ditt evenemang. När allt kommer omkring kommer detta förmodligen leda till att den kvinnliga DJ skapar något unikt i jämförelse med hennes manliga kollegor. Våra kvinnliga DJs är uppdaterade med de senaste låtarna och levererar härliga beats på bröllop, fest, och företagsevent. Detta lockar verkligen uppmärksamhet.

5. Kvinnliga DJs anpassar musiken efter vad dina gäster och du vill höra

Våra erfarna och eleganta kvinnliga DJs har förmåga att känna av atmosfären på din fest och anpassa musiken efter vad dina gäster och du vill höra. Våra kvinnliga DJs spelar på företagsfester, studentfester, bröllop, födelsedagar, festivaler och stora evenemang.

Vill du också boka en kvinnlig DJ för din fest?

Evenses kvinnliga DJs spelar alla olika musikstilar som pop, rock, house, disco, dans och trance. De kvinnliga DJs lämpar sig för både yngre och äldre gäster och har en ett stort utbud av musik där de tillsammans med dig kan komma fram till den musikstil som passar bäst till ditt evenemang. Vill du boka en kvinnlig DJ för din fest? Klicka då här för att se vårat utbud av kvinnliga DJs.Garanterad kvalité
Personlig service
Spelgaranti
Erfarenhet från 10.000+ fester
Vill du att ditt parti ska lyckas?

Oavsett ditt evenemang eller din fest är vi här för att göra din speciella dag till en minnesvärd dag.

Advice
Råd eller hjälp behövs?

7 dagar i veckan är vi redo att hjälpa dig via