Hyra food truck

Vill du hyra food truck till fest , festival, firmafest eller födelsedag? food truckar är riktigt populära nuförtiden. Du kan helt enkelt inte ha en festival utan matservice idag - så har du funderat på att hyra  food truck till fest? Skapa en god festivalkänsla under ditt evenemang genom att hyra food truckar. En food truck skapar en social miljö, där många gäster ofta tar selfies framför food trucken. food truckar bidrar också till att skapa en mångsidig estetik, vilket skapar en autentisk känsla. Dessa mobila kök kan placeras överallt och en food truck säkerställer att din festival, firmafest eller bröllop ger det där lilla extra. food truckar har musikfestivaler att tacka för deras popularitet och som ett resultat finns det nu organiserade matfestivaler där du kan smaka på utsökta maträtter

 

 

food trucks finns i många olika storlekar, färger och matlagning-stilar. Du kan välja vilken typ av food truck som passar ditt evenemang bäst. Menykort kommer att skapas så de kan visa de tillgängliga alternativen för varje food truck och detta kan anpassas enligt dina önskemål; du kan även välja designen på menyerna för food trucken.

 

 

Hyra food truck, matservice eller matbodar till din fest!

 

En annan matservice att överväga är en trevlig matbod. Vi har bland annat en fransk pommes frites och en "poffertjeskraam" för uthyrning. Om du är intresserad av en annan typ av matplats, tveka inte att kontakta oss eftersom vi har många möjligheter till matservice. En food truck passar perfekt tillsammans med Evenses Fotobuzz. "Fotobuzz" är en foto-van med utseendet som en Volkswagen van, som passar väldigt bra tillsammans med temat. Det går väldigt bra att kombinera en food truck tillsammans med band- eller cocktailbar. Våra food truckar har framgångsrikt serverat olika evenemang. De food truckar du kan boka på Evenses listas med ett all-inclusive pris, vilket inkluderar resekostnader, utrustning och andra nödvändigheter. Vid Evenses tar vi hand om din tillställning så att du kan spendera din tid med att njuta av evenemanget. För frågor eller en offert utan förpliktelser, vänligen kontakta en av våra anställda som gärna hjälper dig att hitta din food truck.

Nedan hittar du vårt tbud av Food Trucks. Har du svårt att välja? Kontakta en av våra event specialister de hjälper dig mer än gärna!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.