Boka en trance/ dance DJ.

Vill du hyra en trance DJ eller en dance DJ? Kolla vår selektion av kända trance och dance DJ:s här, du kan boka dem till din fest, event, klubb, företagsfest eller bröllop. Du kan välja mellan EDM DJ, en dance DJ, en trance DJ och en hardstyle DJ.

Organiserar du ett event där en trance DJ kan göra hela festen till en succe? Hos Evenses älskar vi att hjälpa dig hitta den bästa musikaliska underhållningen till din fest. Evenses har valt ut några kända trance DJ:s som passar små event som mottagningar, bröllop, företagsfester och öppningsceremonier. Du kan givetvis hyra en känd trance DJ till större fester som festivaler, firmafester, studentfester och stadsfestivaler.​

 

Hyr en trance DJ eller dance DJ till bröllop, födelsedagar och företagsfester

Oavsett om ditt event är litet eller stort, så har Evenses en trance DJ tillgänglig till alla olika event. Evenses har ett riktigt stort utbud av trance DJ:s så kan du hyra Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, och Paul van Dyk. Förutom kända trance DJ:s så finns det också andra smarta saker som Evenses erbjuder. Det kan vara DJ-utrustning, med ljuseffekter och ljudutrustning så att du formar ditt event till en oförglömlig fest. Har du några frågor om Evenses utbud av kända trance DJ:s? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du hyra DJ till din fest, bröllop eller företagsfest? Läs mer om våra DJ’s nedan och begär en kostnadsfri offert!

Filter

Typ av tillfälle

Pris

till

Välj underhållning

Inga resultat hittades.

Tyvärr hittar vi ingen underhållning som matchar dina valda alternativ. Pröva följande för alternativ:


× Återställ alla filter här.
× Återställ priset här.
× Återställ typ av tillfälle här.

Vi arbetar ständigt för att utöka vårat utbud av professionell underhållning.

Vill du ha personlig hjälp? Kontakta oss vardagar 9-18 på 08-124 102 26 eller [email protected] Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.